Fitmommarly's avatar
7 jaar geleden

Apart hoor. Dat vermoedt mijn gynaecoloog ook. En ik hoop dat dat het is.

Sjanne's avatar
7 jaar geleden

Volgens de gynaecologen hier niet.. Hier in het ziekenhuis zijn ze helemaal van mening dat het door de borstvoeding komt, maar ook dat is niet logisch omdat ik dus wel 2 maanden geen bloedverlies heb gehad en toen wel gaf. Mijn gyn denkt dat het 'gewoon de hormonen' zijn.

Fitmommarly's avatar
7 jaar geleden

Nee dat geef ik al even niet meer! Apart dat ze nog geen verklaring kunnen vinden! Kan het niet met pap 2 te maken hebben?

's avatar
7 jaar geleden

Hoi Marly! Geef je (nog) borstvoeding? Ik heb na de bevalling 7 maanden gevloeid, met af en toe een dagje niet.. En het was veeeeel.... Bij mij werd (en wordt) het afgeschoven op de borstvoeding.. Er zijn zo'n 5.5 maand na de bevalling veel onderzoeken geweest (daarvoor alleen echo's) en een uitstrijkje en vanalles op kweek. Kwam niets uit, alles goed. Na dit stoppen van het vloeien is het 2 maanden later weer begonnen. Inmiddels wordt mijn dochter volgende week 1 en kwam er vorige week uit de onderzoeken dat er 2 verschillende ontstekingen in mijn baarmoeder zitten en ik pap 2 heb, maar nog geen echte verklaring voor het vloeien dus.. Ik geef nog wel borstvoeding, maar ze eet en drinkt daarnaast gewoon al het 'normale' :-) In ieder geval veel sterkte!