Profile icon Profiel News icon Posts (44)
Blog image
  • mindset
  • #singlemom
  • balans
  • werk
  • Businessmom

Super Mom Mindset

De kracht van je gedachten!

Als (alleenstaande) moeder weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een positieve mindset te hebben, vooral als het gaat om het vinden van balans tussen werk en gezin. Maar wist je dat je gedachten een nog grotere impact hebben dan je misschien denkt?Onze gedachten hebben de kracht om onze emoties, acties en uiteindelijk ons leven te beïnvloeden. Door bewust te worden van de kracht van je gedachten en hoe je deze kunt sturen, kun je een verschuiving maken naar een positievere en productievere mindset.Hoe kun je deze kracht op een praktische manier toepassen?

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • mindset
  • #alleenstaandemoeder
  • #singlemom
  • Bevallingsverhalen

Single mom. En wat nu?

Tijd om mijn verhaal te delen!

'EEN LEVEN GEWIJD AAN HET HELPEN VAN ALLEENSTAANDE MOEDERS OM TE SLAGEN EN DE BESTE VERSIE VAN ZICHZELF TE WORDEN!' Mijn naam is Dominique. geboren in Groningen, 1984! Ik heb drie prachtige kinderen. Caithlin, Carmen en Indy. We gaan graag samen naar de Efteling, genieten van ons huis vlakbij het bos en brengen graag veel tijd met elkaar door.De afgelopen jaren heb ik me gefocust op mijn persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Mijn reis wil ik graag met jullie delen!
MIJN VERHAAL:
Op 17 augustus 2016 is mijn jongste dochter geboren na een zwangerschap van 26 weken. Mijn man verliet ons na 18 weken zwangerschap. We stonden er dus alleen voor. Mijn oudste twee kinderen werden opgevangen door mijn moeder en ik vertrok met mijn beste vriend naar het ziekenhuis.
Carmen is geboren met een aangeboren longafwijking.Na haar geboorte volgden 4 jaar van ziekenhuisopnames. Ik moest per direct stoppen met werken om voor mijn kinderen en vooral voor Carmen te zorgen. Daarbovenop kreeg ik een schuld van € 27.500 van mijn ex-man. Ik moest in de schuldhulpverlening en moest rondkomen van € 50 per week. Wekelijks stond ik in de rij bij de voedselbank om er voor te zorgen dat we te eten hadden.
Op het moment dat ik met Carmen in het ziekenhuis lag en er echt slecht aan toe was, kreeg ik te horen dat ik zo'n grote schuld moest afbetalen. Ik was radeloos, angstig en in paniek. Hoe zou ik voor mijn kinderen kunnen zorgen? Welke stappen moest ik nu ondernemen. Dit gevoel zette ik om in actie, Ik heb gezworen nooit meer van iemand afhankelijk te zijn. Ik zorgde ervoor dat we een eigen huis kregen, ik ging vanuit huis werken en deed er alles aan om te groeien en sterker te worden. Dat heeft me jaren gekost, met up's en downs! Maar ik heb het gehaald. Verantwoordelijk voor mijn eigen leven! Ik werk als leerkracht en in de start fase van een eigen bedrijf.
Ik wil andere alleenstaande moeders/vrouwen leren hoe ze onafhankelijk kunnen zijn, hoe ze zichzelf kunnen versterken en hun beste leven kunnen leiden. Want ook al ben je bang, je bent genoeg! Je bent mooi, je bent een uniek wezen, een moeder, een vrouw!
Carmen is nu 6 jaar oud. En ze is nog regelmatig ziek. Maar samen kunnen we alles! Wij zijn het powerteam!
Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Je staat er niet alleen voor!  Stuur me een berichtje! Ik reageer altijd.

Artikel lezen
2 Reacties tonen