Snap
  • persoonlijkegroei
  • mijndoelen
  • Businessmom
  • liefde

Welke weg kies jij?

Onderweg naar ons mooiste leven

Goodmorning!

Wat een week heb ik achter de rug! Ik ben fullfocus aan de slag ben gegaan met mijn persoonlijke groei. Dat deed ik natuurlijk al maar er zijn zoveel mensen waar je veel van kunt leren.

Vorige week dinsdag startte de Own Your Life Challenge van Tony Robbins en Dean Graziosi. Iedere dag om 20.00u inloggen via een mega zoomcall met meer dan 600.000 mensen! In het begin een beetje onwennig, wanneer mister Robbins je vraagt om op te staan en te dansen en te springen! Maar, fuck it! Ik heb helemaal niets te verliezen. Dus ik stond in de woonkamer helemaal uit mijn dak te gaan.

De energie is onbeschrijfelijk en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht van een online masterclass. Na al deze indrukken en leermomenten heb ik me aangemeld voor het 8-weekse programma (Launchpad) van Tony en Dean. 8 weken waarin in geconfronteerd ga worden, mijn weg naar mijn mooiste leven. Dit proces is wonderbaarlijk. Het gevoel van: eindelijk weten wat je doel is. Want alleen als je doel helder is kun je de weg er naar toe vinden. Als je niet weet waar je naar toe wil, is het navigeren heel moeilijk. Stel je voor dat je in de auto stapt, en een kaart voor je hebt die je niet kunt lezen. Hoe ver ga je dan komen denk je? Zorg dat je doelen helder zijn. Om die doelen te ontdekken zul je jezelf veel vragen moeten stellen. Door vragen te stellen zul je de antwoorden vinden.

Welke vragen kun je jezelf stellen om je doelen te ontdekken en de roadmap daar naar toe helder te maken? De vraag die ik mezelf gesteld heb is: What;s my mess? Dus wat is mijn rommel/chaos in mijn leven? Welk moment was zwaar? Waar heb ik veel van geleerd? En wat heb je geleerd? Ik heb van mijn 'MESS' mijn "MESSAGE' gemaakt.

Wat is jouw verhaal? Wat is jouw MESS?

Volg je ons al op instagram?

Leestip: "Eindelijk ben je er, maar wat is er toch met jou?"