Snap
  • visualisatie
  • mindset'
  • #momlife
  • businesswoman
  • zelfliefde

Visualiseren!

Maak een visionboard

In deze blog ga ik vertellen hoe ik visualiseer en hoe ik daar echt een klein feestje van maak.

Sinds een aantal dagen ben ik begonnen met het maken van vision boards. Omdat ik niet overal met een groot bord, glitters, pennen, schaar en tijdschriften wil/kan rondlopen, heb ik het volgende bedacht: ik heb een Pinterest account aangemaakt. Daar heb ik verschillende boards op aangemaakt. Denk aan; droomhuis, droomvakantie, droomreizen, droombaan etc. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Deze boards vul ik met plaatjes van al deze dingen. En tijdens mijn dagelijks bezoekje aan Pinterest (ik gebruik het iedere dag voor werk. Mocht dat voor jou niet zo zijn? Schrijf deze taak op in je planning) kom ik vaak wel nieuwe dingen tegen die ik wil toevoegen. Op deze manier krijgt mijn droomleven vorm. Ik voel het gebeuren. Ik ruik de appeltaart in de oven van mijn droomkeuken, ik voel de zachte lakens op de bedden, ik voel de zon en het zand van de stranden die ik ga bezoeken. Belangrijk is dat je je echt voorstelt hoe het zou zijn als je je doelen allemaal al bereikt hebt. Hoe zou het zijn om in dat huis te wonen? Hoe voelt dat? Wat vertel je je vrienden?

Wanneer ik een meditatie doe, denk ik aan alle dingen die ik heb opgeslagen op Pinterest. Dat maakt het zichtbaar. Bijna tastbaar zelfs. Voel de positieve energie!

Wil je mijn board eens bekijken ter inspiratie? Of omdat je gewoon nieuwsgierig bent? Dat kan via de volgende link: https://nl.pinterest.com/thesparkleacademy/

In liefde,

Dominique

Trending op Mamaplaats: Alleen slechthorend, of toch niet?