Snap
  • mindset'
  • icebath
  • Trauma
  • gezondheid
  • Mama

Hoe laat is het? Het is NU!

Waar wachten we nog op?

Daar zit ik dan. Aan de eetkamer tafel, theetje en beetje fruit. Ik heb namelijk besloten om chocolade even te bannen. Beter voor mijn lijf zullen we maar zeggen. Ook meteen een stukje doorzettingsvermogen.

Hoe leuk! Een eigen bedrijfje, werken als leerkracht en dan ook nog eens een blog schrijven. Geloof me er gaan gekmakende dingen aankomen. En daar wil ik jullie graag deel van laten uitmaken.

But first things first. Ik ben dus Dominique. Mama van drie fantastische kinderen en leerkracht (op dit moment groep 6/7/8). Daarnaast ben ik pas gestart met The Sparkle Academy. Ik ben dol op de Efteling en loop het liefst de hele dag op blote voeten.

Een paar weken geleden veranderde mijn leven. Ik won een VIP ticket voor Maximum Potential van Michael Pilarczyk. Op 1,2,3 juni was het zover. Met gepaste spanning reed ik naar Den Bosch. Nog geen idee wat me te wachten stond. Ik voelde me onzeker, hoop oudzeer in een hutkoffer op m'n rug, uitstelgedrag, niet wetend wat ik precies wilde.

Na drie dagen maxpot veranderde alles. Maar dan ook echt alles. De helderheid en focus is met geen pen te beschrijven. Ik heb gedanst, me helemaal gegeven, geluisterd, geschreven, gezongen, geknuffeld, gehuild, nog meer gedanst, een bucketlist gemaakt nagedacht, vrienden gemaakt, heldere doelen gesteld. Ik ben zo enorm dankbaar. Dankbaar voor Maximum Potential, dankbaar voor het vertrouwen in mij, dankbaar voor alles dat nu op mijn pad komt, dankbaar voor het zekere en heldere gevoel en de focus.

Dit is precies het gevoel en de vibe die ik door wil geven aan mama's die jaren lang strugglen om de juiste weg te vinden. Dat wil ik uitdiepen, het gevoel groter maken. Zorgen dat het een way of life voor ze zal zijn. Vanuit deze drive is The Sparkle Academy ontstaan.

Via deze blog ga ik jullie meenemen in mijn persoonlijke en zakelijke reis. Ik zal koude therapie gaan volgen, the miracle morning uitoefenen, gezonder gaan eten, een truffel trip gaan doen, BRTT sessies onder gaan, met ademwerk aan de slag gaan! Een avontuur naar de beste versie van mezelf!

9 maanden geleden

Welkom op Mamaplaats! We kijken uit naar je blogs.

9 maanden geleden

Super leuk! Ik heb jaren geschreven en ben er even uit geweest. But i'm back!!❤️