Snap
  • Oorlog
  • Vrede
  • verdeeldheid
  • moeders
  • verdrietig

Heartbroken

They need your voice

Met rode ogen zit ik achter mijn laptop. Het leed dat zich afspeelt in Palestina en Israel houdt me 's nachts wakker. Vol walging, verdriet en onmacht volg ik de berichten die voorbij komen. Laten we niet vergeten dat dit gaat om mensen. Mensen met dromen, en vaders en moeders met hoop voor hun kinderen.


Er heerst veel verdeeldheid, en de enigen die hiervan profiteren, zijn zij die winst behalen uit deze crisis. Wereldleiders, die gedreven worden door hebzucht naar macht en geld, ze zorgen voor ongekende verdeeldheid. Dit is niet alleen hypocriet, maar ook afschuwelijk en kwaadaardig.


We moeten opstaan voor menselijkheid en gerechtigheid. Het is ontoelaatbaar om de dood van het ene kind te rechtvaardigen met de dood van een ander.We moeten niet vergeten welke immense kracht we als mensheid bezitten. Laten we deze kracht in onszelf aanspreken om op te staan tegen onrecht en vastberaden te vechten voor wat juist is. Eindeloos bloedvergieten is geen oplossing. Het is een schande dat we hierover überhaupt discussiëren.


"Wake the fuck up!"Waar leiders heersen, speelt macht een verslavende rol en betaalt de onschuldige bevolking met hun dromen en hoop de prijs.Laten we opstaan voor menselijkheid. Aan alle vaders, moeders, en zelfs degenen zonder kinderen: zeg dat het genoeg is. Dit is geen tijd om stil te blijven. Kinderen sterven, en dat mogen we niet negeren.The world needs your voice. The children of Palestine need your voice🙏🏼