Profiel Posts (16)
Blog image

nog een kindje? anticonceptie? hormonen? ............

Bijna ben ik klaar met mijn opleiding, in Juni examen en 7 juli diploma uitreiking! eindelijk.....

Sinds mijn kleine prinses 1 is werk ik 32 uur en doe ik 1 dag inde week een opleiding, kost veel tijd en energie maar het einde is in zicht ik ben de laatste punten op de i aan t zetten, verslagen klaar aan t maken om in te leveren, en wachten op de dag dat ik examen mag doen. 7 juli is mijn diploma uitreiking!  EIN-DE-LIJK!  

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

weg met sudo, en 1 tubbetje PURELAN

Dus mammaaaas en pappaaaas op naar de apotheek en PURELAN kopen, klein geeel tubbetje. Lees meer waar je Purelan overal voor kan gebruiken.

Na de geboorte van Senna heb ik nog 6 dagen in het ziekenhuis gelegen, in verband met medicatie, niks ernstigs. Wel erg fijn om alles op gang te krijgen, ik werd goed geholpen met de borstvoeding en met het verzorgen van Senna want ja met je eerste kindje pfoei kunnen sommige dingen nog al anders zijn in werkelijkheid dan dat je je had voorgesteld.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Billendoekjes!

Gister was het weer tijd om luiers, billendoekjes en de hele reutemeteut te gaan kopen.

Gister was het weer tijd om luiers, billendoekjes en de hele reutemeteut te gaan kopen. Normaal heb ik standaard Kruidvat luiers en billendoekjes van de Hema! Nu was ik naar Kruidvat geweest en ging ik eerst naar de Action voor wat andere spulletjes toen zag ik dat van Huggies de billendoekjes maar 97cent kosten: nou goed merk toch? Ik een pak meegenomen om uit te proberen... Soft voor de billen en op de gele verpakking staat dat het ideaal is voor de billetjes blabla...

Artikel lezen
11 Reacties tonen