8 jaar geleden

Die ??? Moet een knipoog zijn

8 jaar geleden

Herkenbaar! Ik werk 28uur. Heb gister mijn eind examen gedaan!! Had 1dag in de week school in mijn eigen tijd. 2kindjes van 3 en 11 maanden en ik moest verhuizen... Mijn man doet veel, en nam heel veel uit handen toen ik moest studeren. Maar het was echt pittig hoe leuk ik school ook vond! Ik ga naar de 24uur en genieten van m'n kindjes die veel te snel groot worden. Succes met je studie en zet je man aan t werk ????

8 jaar geleden

Ik had vorig jaar precies hetzelfde en liep mezelf echt voorbij. Toen ik me oververmoeid ziek heb gemeld is er een knop om gegaan. Ik heb ouderschapsverlof aangevraagd om 1 dag minder te werken. Ik heb een gastouder dichterbij gezocht en sinds kort heb ik een schoonmaakster. Ook heb ik mijn trampolinespringen laten vallen. Nu red ik het doordeweeks en ben minder moe. Ik kom nu ook toe aan de dingen die ik wilde doen. Heb zowaar vorige week de trap geschilderd die al jaren een doorn in mijn oog was. Dat had ik 6 maanden geleden niet kunnen bedenken. Dus mijn tip; zorg dat je meer tijd vrij maakt!

8 jaar geleden

Ik ben thuisblijfmama en vind dat al druk genoeg soms... Of even doorbijten, of toch tijdelijk de touwtjes wat uit handen geven ... Heel veel succes. Gelukkig is het niet voor altijd zo ;)