Snap
  • Mama
  • Relatie
  • post

wat moet ik hier nou mee?!?!?!

mijn relatie met mijn vriend (de vader van me dochter)

Pff, hebben jullie nu ook van die dagen? 

ik word er soms zo moe van, of ja soms...t is vaker dat ik er moe van wordt dan dat ik er niet moe van word... elke dag opnieuw werk ik me n ei uit, niet alleen werk op de werkvloer maar ook thuis t huishouden zorg voor me kleine meid, nu 3 weken me 2 stiefzoontjes erbij, en manlief zit op de bank is momenteel werkloos (hellaas) en volgens mij kan ik niks goed doen in zijn ogen en doe ik volgens hem ook maar vrij weinig in huis terwijl ik altijd druk bezig ben... 

en heel soms neem ik mijn eigen momentjes maar dat kan vaak ook nog niet eens omdat de kleine ukkepuk aan me hangt, of er is wel iets anders te doen in t huishouden waar ik de kans voor heb als de kleine in bed ligt. 

ik weet soms echt niet meer wat ik er mee aan moet, zo vaak discussies gehad die uitlopen tot ruzie en altijd maar weer om t huishouden omdat hij nog te berroerd is om zijn eigen bord van tafel af te ruimen, n keer n stofzuiger er door heen te halen of zijn was ipv naast t bed van zich af te laten vallen in de badkamer in de was mand te doen.

en t ergste van alles is, ik hou zo veel van hem... soms denk ik hoe kan ik van zn LAMBAL houden AAAHGgghhrrr

is dat nou echt bij mij als eenigste in huis zo, zn luie man? die ontzettend lief is maar gewoon geen reet doet en t liefst op zn wenken bediend word?? hebben jullie tips voor me ?????

ik weet t nu ff niet meer hoor!!! HELP!

10 jaar geleden

Helemaal goed!! Fijn zeg...! dus meerdere mannen 'zien' het vele huishouden dus niet;)

10 jaar geleden

Gelukkig maar dat hij het goed oppakt. Goed werk!!!!!!!!

10 jaar geleden

fijn dat ie zo reageert en hopelijk nu verandering!

10 jaar geleden

Hij reageerde zo anders dan dat ik had verwacht, mijn vriend is iemand die in verdediging schiet en overal een "ja maar" op zegt, dit keer was t gelukkig anders, hij zei dat hij blij was dat ik t op papier had gezet omdat hij ook weet dat we door zn dingen vaak uitbarstingen krijgen. Hij snapte me volledig en bood zijn excuus aan dat hij zo "lui" had gedaan en hij wil er echt verbetering in brengen. Door iemand in n reactie hier voor werd ook gezegd dat mannen " het vaak niet zien" dit gqf hij ook aan en nu hebben we afgesproken om gewoon n lijstje te maken, n erg goed idee !!! Hopelijk gaat t nu wel goed, ik ga er vanuit van wel... Soms ben ik blij dat ik hier ff lekker kan spuwen en reacties kan krijgen van moeders die er " open " in staan en mij of me vriend niet kennen... A heb ik de laatste tijd heeel weinig geblogt Tnx dames voor jullie adviezen