Snap

Happy Birthday to myself!

Happy birthday to myself! Vanmorgen werd er gezongen door me vriend met me dochtertje op zn arm, dat is erg leuk wakker worden. Lees meer!

Goeiemorgen Mama/schat... Happy birthday, lang zal ze leven lang zal ze leven in de gloria .........blablabla

Vanmorgen werd er gezongen door me vriend met me dochtertje op zn arm, dat is nog eens leuk wakker worden.

Maar helaaas dat was het dan voor vandaag, ik hou niet van me verjaardag maar een leuk feestje is atlijd toch wel weer leuk. Afgelopen zaterdag heb ik me verjaardag maar gevierd want dan zou t wat makkelijker zijn voor mijn verre familie en vrienden om te komen, maar helaas vet telleur gesteld kwamen er maar 11 mensen. en ik bleef uiteindelijk zitten met alle troep die ik in had geslagen, ach ja heimwee hebben we dus voor niks want uit t oog uit t hart?

Gelukkig ben ik super blij met mijn lieve dochter, en die ben ik vandaag aan het verwennen ze is pas 4,5 mnd en we hebben het vandaag super leuk met zijn 2e want papa en de hond zijn aan het slapen. Ik kom net uit het zwembad daar hebben we lekker geplonst dat vind senna altijd een groot feest, en ik ook want hoe vrolijk word je er van als je ziet dat je eige kind de grootste lol heeft in t zwembad. Dadelijk gaan we met zijn 3e, Senna, de hond en ik, een grote wandeling maken altijd leuk ook lekker in t bos... even lekker mijn hoofd leeg maken en niet meer irriteren aan al het gezeur op deze wereld maar genieten van mijn mooie meisje waar ik zo trots op ben!!!

Heb een fijne dag allemaal vandaag ik ga nu lekker genieten van het mooie weer de mooie dingen om me heen en de rest van alle mooie dingen in het leven.

10 jaar geleden

Alsnog proficiat. Ken dat gevoel sta je de hele dag in de keuken krijg je net voor het feestje de ene na de andere afmelding binnen. Lading spullen ingevroren en me voorgenomen dit doe ik nooit meer! nu bak ik voor anderen taarten die worden wel opgehaald of bezorgd en leveren geweldige reacties op! Kijk daar geniet ik nu van, zien dat anderen genieten en dan geniet ik ook wel. Mijn eigen feestjes doe ik zo af en toe en dan niet te groots. Voor nderen vind ik het organiseren nog wel erg leuk. Ze verrassen met lekkere hapjes of een supertaart. Maar mijn eigen verjaardag NEE geef mij maar een dagje vrij en lekker met mannetje een picknick op de hei. dat is pas genieten. En nog mooier als alle kinderen en kleinkinderen daarbij zouden zijn. Geen verplichtingen lekker los rennen , dollen en een hapje en drankje. wat wil een mens nog meer!

10 jaar geleden

Nog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad verder gisteren!