8 jaar geleden

heel veel succes met je exames dan :) enne dat lage libido is denk ik een bijwerking van die hormonen. Je bent niet de enigste die er last van heeft :(. Ook met de gewone slikpil kun je er last van krijgen.

8 jaar geleden

mijn examens zijn nog niet klaar ;) 10 juni is de laatste en dat is de gehele dag.... ik doe een opleiding naast me werk vandaar dat het allemaal zolang duurt. het is idd een prijzig apparaat, ik heb inmiddels de prikpil opgehaald want aan dat gehele onthouding kan ik me niet aan houden hoor :) tot nu toe valt het wel mee met de hormonen en mijn reactie hier op, alleen heb ik een erg laag libido :( ach hopelijk komt dat ook weer. ik ga ook even toch kijken bij dat apparaat. tnx!

8 jaar geleden

Ik hoop dat alles goed gegaan is met je exames en je heel snel je diploma in ontvangts kan nemen. Ik had je beloofd na te kijken hoe dat apparaat heet en het is de LadyComp. www.ladycomp.nl is de website en je hebt het in 3 varianten. Om zwanger te worden of dat juist niet. Oook is er een draagbare variant van de eerste die je kunt gebruiken als je veel weg bent. Voor hoe ik het zosnel gelezen heb werkt het via de temeratuur die je elke ochtend moet meten en is het 99,3% betrouwbaar. Helaas is het apparaat wel erg aan de prijs. Het kan zijn dat het nu wat duurder is geworden, de folder is van een paar jaar terug. De draagbare kost €345, de ladycamp, €495, en de babycamp €695. De draagbare werkt op baterijen die eens in de 2 a 3 jaar vervangen moet worden en de andere 2 op accu's die gaan een maand mee. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

8 jaar geleden

Neem de evra pleister, 3 weken plakken 1 week niet.. ideaal!