Profiel Posts (62)
Blog image

Aan de vloer gelijk getrokken

Als je door het laminaat, behang en de verf het huis niet meer ziet..

Nog even en ik kom naast het laminaat liggen (of beter op zijn Rotterdams gezegd: leggen)! Ik ben kapot! En ik geloof dat ik de waarheid spreek, dar niet alleen ik versleten ben, als ik zo naar mijn man kijk. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Of beter gezegd door het laminaat, behang en verf, het huis niet meer.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Ben je verdrietig? Dit is mijn tip voor moeders!

Waarom een plant kopen dan een uitstekend idee is...

Misschien werkt dat alleen bij mij, maar vanochtend had ik even zo'n grote dip met al dat gedoe met de school van onze middelste zoon, dat ik echt even een oppepper nodig had. Ik besloot om lekker plantjes, woondecoratie en speelgoed te kopen voor in ons nieuwe huis. Even mijn hoofd focussen op iets leuks in plaats van stress en dingen die buiten mijn controle zijn.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Gratis af te halen:

Of toch niet?

Gratis. Of nee toch bieden! Marktplaats, Marketplace, Vinted, overal op iedere tweedehands online verkoop website/app heb je van die "gratis" advertenties. Wij hebben het financieel niet zo breed en nooit gehad. Wij maken er een sport van om gratis of goedkope artikelen tweedehands aan te schaffen. Alleen tegenwoordig gaat dat stukken minder gemakkelijk dan voorheen.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Behangklare muren;

dat is toch wanneer het behang er helemaal klaar mee is?

Niet? Nou wij waren in ieder geval wel klaar met het behang. Toch altijd leuk hoe huizen "behangklaar" opgeleverd worden maar er vervolgs dus oud bloemetjes-(in ons geval: vogeltjes-)behang op zit. In ons huidige woning hadden wij toen we er net in kwamen wonen precies hetzelfde. Wij hebben enorm zitten kloten met een behangstomer en een spatel om alles eraf te pulken. Als we toen maar hadden geweten van..

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Je nieuwe huis inrichten met je partner;

een droom die uit komt of een regel rechte nachtmerrie?

Na de bezichtiging hebben we uiteraard voor dit huis gekozen. Al het papierwerk waar ik al dagen mee bezig was, moest uitgezocht worden en dat bleek ook niet helemaal in orde. Met pijn en moeite, en heel veel stress die dag (ik had tot de late middag niets gegeten van de spanning), kregen wij op de dag van de bezichtiging al (28 maart) het goede nieuws: het huis was van ons!

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Verhuisavontuur met drie kinderen

Zo gaat de relatie-test tot nu toe...

Zoals jullie misschien al hadden meegekregen, zijn wij bewoners (oké nog eventjes geduld hebben) van een mooie nieuwe eengezinswoning! Iets waar we al jaren van dromen is eindelijk werkelijkheid geworden! Jullie weten dat ik iedere week blog over mijn zoektocht naar rust en meer tijd voor mezelf maar nu is dat toch wel extreem lastig om te vinden, laat staan om over te bloggen!

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Een beetje meer energie:

geef toe dat kan iedere moeder wel gebruiken!

Als je meer tijd voor jezelf wilt nemen, dan moet je daar natuurlijk wel de energie voor hebben! Naast eten op gevoel volgens het Omarm-je-mamalijf-traject neem ik ook sinds kort voedingssupplementen speciaal ontwikkeld om meer energie te krijgen. Dit zijn vitamine gummies die bijdragen bij je energielevel, die als moederzijnde (geef maar toe) altijd wel een boost kan gebruiken!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

21 dagen om verliefd te worden op jezelf

Dít leert je meer zelfvertrouwen te krijgen...

"Daar komt ze weer met haar zweverige praatjes" hoor ik je denken. Mindfulness dat hoort toch thuis in hetzelfde straatje als yoga en meditatie? Ja en nee. Je kan mindfulness veel gemakkelijker en vaker toepassen in het dagelijkse leven zonder dat je eruit ziet als een volgeling van Buddha. Zo ben ik hier dagelijks mee bezig met het boek 21 dagen om verliefd te worden op jezelf van Youlosophy een mindfulness dagboek waarin je in 21 dagen diverse opdrachten uitvoert en dagelijkse affirmaties en dingen opschrijft waar je dankbaar voor bent. Maar wat is mindfulness dan precies?

Artikel lezen
0 Reacties tonen