2 maanden geleden

Ik ben zelf ambulant begeleider, en loop hier helaas ook tegen aan. Gemeentes die de indicatie stop zetten of willen verlagen omdat er volgens hen voldoende groei is gemaakt. Of de frequentie mag lager omdat ze zichzelf wel kunnen redden. Wij proberen vaak als begeleider aan te sluiten, hoe het loopt wat zien wij, wat ervaart familie/client zelf. Woorden op papier zeggen lang niet genoeg. Ik hoop oprecht dat jullie een passende therapie krijgen. Kijken naar het moment zelf, focus leggen waar het nodig is. Kaders zijn goed, maar ook daarbuiten denken is een mogelijkheid is mijn idee!

Ik geloof ook niet dat het voor jullie makkelijk is alle regeltjes waaraan zo'n verslag moet voldoen. Ik heb vanmiddag een gesprek met de wmo consulent en gisteren benaderd door schoolmaatschappelijk werker met goed nieuws dat een verslag voor Tyler nieuw niet nodig is. Dus.. 🤞🤞🤞🤞😬

2 maanden geleden

Jammer dat je perse in allerlei hokjes moet passen om de juiste hulp te kunnen krijgen, terwijl je zelf precies weet wat het probleem is en welke hulp jullie daarvoor nodig hebben. Er is juist maatwerk nodig ipv al die protocollen. Ik hoop dat je het via een andere weg toch gaat krijgen.

Nou inderdaad erg jammer. Bedankt ik hoop t het ook 🤞🥰