Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Mama

Count your blessings by Danielle<3

Count your blessings. mooie gedachte. Voor iedereen natuurlijk heel persoonlijk. Voor de één iets tastbaars, voor de ander een herinnering.

Ik wilde hier echt even voor gaan zitten. Het is namelijk een bewogen jaar geweest. Wat zijn daarin mijn blessings dan geweest? Ik wilde er eigenlijk niet 1 in het bijzonder opnoemen en hierover uitwijden en zo kwam ik op het idee om een jaaroverzicht te maken. Dit jaaroverzicht gaat dus over mijn blessings. Alles wat mij dit jaar enorm gelukkig heeft gemaakt. Kleine dingen, grote dingen.. Allemaal even dierbaar.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Consultatiebureau of consternatiebureau?

Elke ouder heeft er een mening over: het consultatiebureau. De een gaat er graag naar toe, de ander verfoeit het.

Voor ik zwanger werd had ik er al een mening over. Gevormd door de reeds bevallen vrouwen om me heen. 'Je krijgt er alleen maar commentaar', 'Als ik ze moet geloven doe ik alles fout', 'Ik moet lotje laten huilen maar dat gaat zo tegen mijn gevoel in'. Legio klachten had ik al over ze gehoord voor ik uberhaupt met ze in aanraking kwam. Hierdoor ging ik er ook niet met een open houding heen en zag ik er zelfs een beetje tegenop. Het werden een soort boemannen die mij wilde opleggen hoe ik mijn kindje moest opvoeden. Maar wat nu als ik het er niet mee eens was?

Artikel lezen
4 Reacties tonen