8 jaar geleden

volgens mij mag je er ook gewoon voor kiezen om alleen naar de verpleegkundige te gaan en niet naar de arts. Alleen dan krijg je geen controles van na het hart luisteren etc.

8 jaar geleden

hier gelukkig dezelfde ervaring en super aardige mensen, ze luisteren, adviseren, leggen niets op, complimenteren en nemen de tijd. Ja hier is ook wel is iets gezegd waarvan ik dacht daar ben ik het niet mee eens maar ook dat word gewoon geaccepteerd! Over een paar weekjes mag ik weer heen en ben benieuwd!

8 jaar geleden

Oh jongens.... wat een ervaring. Wij hebben ook wel een keer te horen gekregen dat de oudste te dun was maar daar werd niet zo zwaar aangetild. Hopelijk volg ook jij je eigen gevoel en heb je meer aan je wijkverpleger. Moet zeggen dat onze positieve ervaringen ook voonamelijk de verdiensten van de wijkverpleger zijn. Succes/sterkte met de zoektocht!

8 jaar geleden

De arts van ons consultatie bureau is echt een monster. Je kind is te dik of te dun of heeft adhd of is te stil of ontwikkeld zich te snel of te langzaam. Ik heb ze allemaal gehoort. Mijn 'te dikke adhd-er' Heeft geen adhd en is een gewoon gezond kind met een gezond gewicht. Hij ontwikkelde zich wel snel wat zijn drukke gedrag ook vandaan kwam omdat hij veel te veel wou voor zijn leeftijd. Hij gaat nu al 4 jaar naar de basisschool en is een heel ander kind omdat hij gewoon lesstof word aangeboden wat bij het kind past (wat gewoon normaal is hoor, hij is niet hoog begaafs oid) mijn te dunne stille kind heeft een eetstoornis en gedragsstoornis (wat weten we nog niet maar hij gaat naar speciaal onderwijs) en als kwets op de taart durft ze tegen mij (en moeder van een kind zonder diagnose met eetproblemen en een ontwikkelingsachterstand) na het eerste bezoek met baby nummer drie te zeggen. Ze is wel klein en licht hoor... eet ze wel goed? En ze moet ook wel wat meer met haar hoofd kunnen hoor... (alsof ik nog niet gefixeerd genoeg was op eten en ontwikkeling om geen herhaling van kindje nummer twee te hebben) Daarintegen is onze vaste wijkverpleging een engel! En schat van een mens die altijd direct terug belt als ik een vraag heb. En moeder met zelf twee jonge kinderen in de leeftijd van mijn eigen kinderen. Het is dat je soms naar de arts 'moet' maar geef mij maar de wijkverpleegkundige!