Profile icon Profiel News icon Posts (8)
Blog image
  • Zwanger

Net ontslagen en veel stress. Heb ik een miskraam?

Na ontslagen te zijn op mijn werk omdat ik zwanger ben, kan ik met moeite genieten van mijn zwangerschap.En dan krijg ik ook ineens bloeding

Ik ben ontslagen. Hoe is het mogelijk. Derde baan in 1 jaar tijd dat niet gelukt is. En weer wegens een onmogelijke reden. Ik ben zwanger. Ik vind het moeilijker dit keer mijn ontslag te relativeren. Dit is ook niet iets waar ik aan kan " werken", niet iets waarvan je zegt, goede feedback, neem ik mee voor mijn volgende baan. Want hoe kan je van een zwangerschap nou leren?

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Ik mag niet zwanger zijn van mijn baas deel 3

Ik ben nu 10 weken zwanger en ga mijn baas vertellen dat ik zwanger ben. Totdat zij mij voor is en MIJ al wilt spreken...

Ik begin mijn dag rustig maar o zo misselijk.  Probeer zoveel mogelijk gember thee te drinken en probeer kleine stukjes brood te eten. Maar van thee ga je plassen, pff stom! Nu moet ik alweer voor de zoveelste keer plassen. Iedere keer neem ik mijn telefoon mee. Ik blijf maar naar mijn echo afbeelding kijken, wat ben je toch mooi! Hopelijk heeft mijn baas niet door dat ik zoveel op het toilet zit.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Ik mag van mijn baas niet zwanger zijn deel 2

Ik ben nu 8 weken zwanger. Ik voel mij misselijk en kan slecht tegen de parfum van mijn baas. Laat dat laaste het alleen maar erger maken..

Ik werk nu 4 weken en ben 8 weken zwanger. Ik kan goed met mijn collega's opschieten. Alleen ben ik zo'n beetje misselijk van alles. De geur van eten en drinken en ook de parfum van mijn baas. En laat die nou heel erg aanwezig zijn de laatste tijd. Leuk joh ingewerkt worden. Zou ze het merken? Ik probeer haar zo min mogelijk aan te kijken. Laat staan praten. Stel dat ik het eruit floep. Iedere keer als ik naar de wc moet ( ik dat moet ik dus nogal vaak) dan neem ik mijn telefoon mee en kijk ik stiekem op mijn zwangerschap app. Ik kijk dan naar hoe groot mijn kleine spruitje is. Ik vraag me af hoelang het gaat duren voordat ze gaat zien dat ik een buikje ga krijgen. Mijn broeken knellen nu al, en weer voel ik dus dat nare onderbuik gevoel. Wat als?? 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Ik mag niet zwanger zijn van mijn baas. Wat nu?

Nieuwe Job en na 3 weken al zwanger. Mocht van mijn baas niet zwanger zijn/worden, want was besproken tijdens sollicitatie. Wat nu?

nieuwe Job,  ik heb er onwijs veel zin in! Na een roerig jaar met 2 Jobs die mislukt waren was ik er toch weer klaar voor. Ik zou voor een kleinschalig bedrijf gaan werken met gezonde groei. Ik mocht mijn baas graag,  had een goede klik met haar. Totdat ik haar dus moest gaan vertellen dat ik zwanger was, al 8 weken. Ik kwam erachter na 4 weken. Dus 4 weken in de zenuwen. Normaal zou dat zonder problemen moeten gaan. Wilde het niet dat er bij mijn sollicitatie een zwangerschap besproken werd. Ik mocht de eerste 3 jaar geen kinderwens hebben want dit paste niet bij het bedrijf. Ik moest mij fulltime inzetten en kon dus geen mama zijn... 

Artikel lezen
11 Reacties tonen