Profile icon Profiel News icon Posts (87)
Blog image

Het is de week van het opvoeden..

Opvoeden, een dagtaak of niet dan? Ik heb kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 11 dus alle opvoedstijlen komen eraan te pas..

Het is de week van de opvoeding! Ik zag tips voorbij komen, opvoedtips. Ben ik een beetje allergisch voor omdat er geen kind hetzelfde is. Dus ook echt niet de standaard opvoedtips bij elk kind van toepassing is. Dus van mij geen tips. Mijn opvoeding hangt van de consequentie aan elkaar. Gemengd met hier en daar door de vingers kijken.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Goede voorbereiding ja of nee?

Er zijn ouders die hun kind tot in de puntjes voorbereiden, dan ouders die hun kind gewoon een beetje voorbereiden, en dan heb je mij nog..

Er zijn ouders die hun kind helemaal goed voorbereiden bij bijvoorbeeld een tandarts bezoek. Het blijkt goed te werken. Zo kan je kindje met een rustig gevoel in de stoel gaan liggen. Zonder pardon de mond open doen en geen kik geven als de boor er aan te pas komt in dat kleine mondje. Want hé, papa of mama heeft het er al dagen over. Om door een ringetje te halen die voorbereiding.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Waar is de echte man gebleven?

Persoonlijk vind ik dat een man een man moet zijn, ik ben een beetje allergisch voor softies. Ik ben voorstander van de echte!! :)

In de zomer komt het hele mannelijke geslacht ook weer naar buiten. Niks mis mee natuurlijk, hartstikke gezellig. (voor een paar weken, laat ze dan maar weer aan het werk gaan;)) Maar er viel mij één ding op.. Waar is de echte man gebleven? Ik zie roze zwembroeken. Roze shirts. Gel kapsels. Niet een beetje gel, maar van dat soort dat als je in de zee bent geweest je haar nog in model zit?! Of bij windkracht 10 nog in model. (als je dit leest, waar kan ik het kopen?) Mannen met een onthaarde borst. Zo glad, dat moet gewoon geharst zijn. Af en toe eens een stel onthaarde benen. Ehm.. ik weet dat jullie niet meer hoeven te jagen, maar om nou direct al het mannelijke maar op te geven?

Artikel lezen
50 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Pas op! Zwenkt uit, de eerste keer fietsen met je peuter

De eerste keer fietsen met je peuter. Na twee meiden was nu onze zoon er aan toe. De wilde bras heeft me hartkloppingen bezorgt.

De eerste fietstochtjes met je kind vind ik altijd vreselijk. Een wirwar van gevoelens. Trots, want wat wordt je kind groot. Angst, want dat kind denkt dat hij of zij veel groter is dan hij of zij is. En dan is er bij mij nog irritatie en frustratie. Bij de meiden ging het hartstikke goed! Ze wisten waar ze moesten fietsen. Deden dat ook netjes. De één was wel wat wilder dan de ander maar ze keken wel uit. Ik hoefde mij geen zorgen te maken.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Back to basic kamperen

Heerlijk dat back to basic, maar met kinderen is het toch ietsje lastiger. hier wat tips:)

Wij houden van back to basic. Simpel kamperen op een simpele camping. De wc zijn schoon, als je net na de schoonmaakster naar de wc gaat. Je deelt de wc met de halve camping en moet je eigen wc rol meenemen. Neem s avonds maar geen lampje mee, dan zie je ook niet welk insect je aan zit te staren.

Artikel lezen
1 Reacties tonen