Profiel Posts (19)
Blog image

Getraumatiseerde hond met een baby?

In mijn zwangerschap was bijna iedereen angstig. “Suus dit gaat nooit werken met een baby. Je moet die hond echt wegdoen.” Ik kan het ze niet kwalijk nemen maar zij voelde niet wat ik voel.

Na 3,5 week ziekenhuis met ons prematuur/dysmatuur was het dan eindelijk tijd om naar huis te gaan! Vanaf toen kon het echte leven beginnen toch?

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

3,5 week in het ziekenhuis met ons prematuurtje

"Ik kon wel overgeven, een infuus in zijn hoofd. Mijn maag draait om. Wat een hel."

We hebben 3,5 week in het ziekenhuis gewoond samen. Altijd samen, oh ik ben daar zo dankbaar voor. Wat lijkt het mij verdrietig als je als moeder naar huis moet en je baby achter moet laten. Oh en ik ben dankbaar dat dit mijn eerste kindje betreft en niet dat ik er al 1 thuis had zitten want bij welk kindje ben je dan? Toch was het niet altijd even makkelijk want als je altijd samen bent, krijg je ook alles constant mee. De paniek in de kamer, de monitor die steeds afgaat. De emoties van het personeel, laat ik daar juist zo gevoelig voor zijn.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Prematuur en dysmatuur geboren

"Mag ik wat vragen, hoelang heeft hij nog te leven?" vroeg ik, geschrokken dat ik het over mijn lippen kreeg maar ik leefde op dat moment alsof mijn kindje ieder moment dood zou gaan.

Waarschijnlijk heb je mijn vorige verhalen gelezen. Ik heb een spoedkeizersnede gekregen omdat ik mega veel bloed verloren was.Tijdens de keizersnede kwamen ze erachter dat ik een placenta loslating had en de keizersnede kwam net op tijd. Net op tijd voor mijn kind en net op tijd voor mij.Onze zoon maakte een piepend en stikkend geluid en ik heb geschreeuwd dat ze hem moesten meenemen en controleren en mijn man meegestuurd.Omdat ik zoveel bloed verloren was moest ik naar de Intensive Care.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Ik wil dat jullie nu de baby gaan halen!

”Mam doe eens normaal, ik wil helemaal niet nu al bevallen, breng ze niet op ideeën”.

Er zit een fout in mijn placenta, ik heb verminderd vruchtwater, mijn kindje is te klein en ik zit op advies van de gynaecoloog thuis vanaf 30 weken zwangerschap.Het is 7 augustus 2018, op papier was ik toen 34 weken zwanger maar volgens mijn eigen berekeningen 33 weken.Oh en dat het op papier 34 weken was is achteraf maar goed ook.Ik ben de hele dag op de camping geweest bij mijn familie en mijn nichtje Joyce brengt mij naar mijn auto.

Artikel lezen
1 Reacties tonen