Snap
  • DIY
  • herinneringen
  • kerstcadeau
  • gekregen
  • pixum
  • mamaplaatsxpixum

12 maanden herinneringen

van mijn mooie gezin

In andere landen is het al een traditie. Een fotokalender aan de muur. Voor mij wordt het vanaf nu een traditie want wat vind ik dit leuk zeg!

Ik kreeg de mogelijkheid om bij Pixum een fotowandkalender te bestellen en dit deed ik supersnel én eenvoudig via de Pixumapp. Je kan kiezen uit verschillende afmetingen en verschillende kalenders. Het ging super makkelijk. Toen hij binnen een paar dagen op de mat lag en ik hem uit de verpakking haalde was ik oprecht verrast. Wat een mooie kwaliteit, zo scherp!

Zoals je op de foto ziet heb ik daar nog een houten hanger van FSC® gecertificeerd hout bij besteld zodat de kalender extra mooi afgewerkt is en het mooi staat in mijn interieur. Eerlijk? Dit is toch een plaatje?

Snap

Oh en het leukste? Elke keer als ik de pagina omsla krijg ik een herinnering van precies een jaar geleden! Ik koos er namelijk voor om dit steeds terug te laten komen. 12 maanden lang mag ik genieten van onze eigen herinneringen. Ik heb nu al zin in de maand juli, daar is namelijk een foto te zien van onze eerste vakantie met z'n 4en in Italië. Wat hebben wij daar genoten zeg.De foto in de maand maart vind ik ook zo mooi. Mijn moeder met onze zoon Mick. Wat was hij nog klein én zo cliché maar waar, wat vliegt de tijd. Ik vind deze foto zo mooi omdat ze toevallig qua kleding heel erg op elkaar afgestemd waren.

Snap

Met de feestdagen inzicht zijn we allemaal weer druk op zoek naar kerstcadeaus. Wat zullen we dit jaar eens geven? Fotocadeaus doen het altijd goed. Zeker bij opa's en oma's. Bij Pixum is er veel keuze maar stiekem is deze fotowandkalender wel mijn favoriet.

Met kortingscode: SUZANNE-PK22 krijg je 22% korting op een fotocadeau bij Pixum. Deze korting is geldig tot 12 december 2022, niet geldig op de verzendkosten en niet in combinatie met andere kortingscodes.

Als je vóór 12 december 2022 besteld dan komt je cadeau nog voor de kerst binnen. Bestel je na 12 december dan kan Pixum niet garanderen dat het op tijd binnen is. Wie gun jij 12 maanden herinneringen?

Oh en volg je mij en mijn gezin al op instagram? @Suusgro 

1 jaar geleden

Wat ziet dit er lief uit!!

1 jaar geleden

Ziet er leuk uit! 👍

1 jaar geleden

Mooi