Snap
  • Fotoboek
  • zelfliefde
  • moederdag
  • DIY
  • #mamazijn

Te vaak denk ik aan fouten die ik maak als moeder

Een ode aan het moederschap.

Eerlijk? Te vaak denk ik aan de fouten die ik maak als moeder. 

Dat is toch zonde? Er is zoveel dat ik goed doe. Als ik kijk naar foto’s waar ik opsta met mijn kinderen, zie ik zoveel liefde voor ze. Zoveel liefde met ze. Ik heb zoveel met ze meegemaakt, naast ze gestaan. Hoe wil ik dat ze mij herinneren? Wie ben ik eigenlijk als moeder? Zij zijn mijn wereld en ik ben die van hen.


Ik besloot om een ode aan mijn moederschap te maken. Een mooie herinnering voor mij nu maar ook zeker voor mijn kinderen later. 


Ik maakte dit album via de Pixum app (kortingscode SUZANNE-20 geeft tot 21 april 2024 20% korting) 

Snap

Ik begon met een voorwoord.

Eigenlijk zeggen foto’s al meer dan genoeg. Alleen ik hou echt van schrijven. Dus het leek me een goed idee om in elk geval een voorwoord te schrijven. Met het idee dat mijn kinderen dit later zouden lezen, dat ze dan oprecht voelen wat ik voor hen voel en wat ik van het moederschap vind. Een ode aan mijn moederschap. 

Snap

De eerste ontmoeting met mijn kinderen.

Natuurlijk kan je ook eerst beginnen met je zwangerschap, alleen ik heb mijn zwangerschappen als minder leuk ervaren. Ook heb ik zelf niet echt foto’s waarop ik zwanger eruitzie. Heel jammer, ik weet het! Alleen ik zag er gewoon niet zwanger uit. Heb jij wel mooie zwangerschaps foto’s? Dan zou ik zeker aanraden om die er in te doen. Hoe leuk is dat om later terug te zien voor je kinderen.

Snap

Mijn Fulltime kolf avontuur. Wat had ik eigenlijk graag echt borstvoeding gegeven. Helaas zat dat er niet in, ik kolfde fulltime. 

Wat ben ik trots op mezelf dat ik dat zo lang volgehouden heb. Stiekem ben ik ook heel trots op mezelf dat ik uiteindelijk gestopt ben. Want wat was het zwaar, soms moet je jezelf ook gunnen dat je mag stoppen. Trots zijn en stoppen.

Snap

Bij de 2e stopte ik naar 8 borstontstekingen

Wat was ik streng voor mezelf, ik wilde echt niet stoppen met kolven maar naar borstontsteking 8 moest ik echt wel stoppen. Ik had steeds hoge koorts. Ik moest ook voor 2 kinderen zorgen. 

Snap

Ook voor de 3e ging ik aan de slag

Het doet me oprecht iets om terug te zien, hoe ik gestreden heb als een leeuw. Ik zie de foto’s, ik voel de emotie die er achter zit. Dat alles voor mijn kinderen. Ode aan mijn moederschap. Mooi dit album, ik ben er blij mee.

Snap

Emotie op beeld

Ik maakte dit fotoboek via de Pixum app en ik ben er zo ontzettend trots op. Dit ben ik, de moeder van mijn kinderen. Wauw! Zo gaan zij mij dus herinneren. Het beeld materiaal heb ik nodig om mezelf te helpen herinneren dat ik het goed doe. Dat ik trots mag zijn.

Een prachtig Moederdagcadeautje voor mezelf. Ik daag je uit om ook jouw moederschap te omarmen. Om lief voor jezelf te zijn. Gun jezelf zo’n boek van @pixum_europe. Je verdiend het zo! Een beetje zelfliefde.


Met kortingcode: SUZANNE-20 krijg je tot 21 april 2024 20% korting, (alleen geldig via de app of website dus niet via de software.)

Dit is een mooie herinnering toch?

1 maand geleden

Wat een onwijs mooi boekje!

1 maand geleden

❤️