Profiel Posts (18)
Blog image

oorontsteking

Aangekomen bij de huisarts werd ze onderzocht en bleek dat ze oorontsteking had. Ze mocht alles doen.. dit vonden wij erg raar..

Onze kleine meid werd zaterdag op zondagnacht wakker. Ze bleef maar huilen en ze was alleen maar stil, wanneer ze in onze armen lag. Heel zielig vonden we haar. We hebben haar toen maar een nieuwe luier aan gedaan, de fles gegeven, maar niets hielp. Ze bleef maar huilen, zodra ze werd neer gelegd.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Voor het eerst samen op de fiets...

Alleen toen ik zwanger was, lukte het me niet helemaal meer om te fietsen. Simpelweg omdat mijn buik me gewoon in de weg zat.

Mijn man en ik houden allebei heel erg van fietsen. We hebben dat dan ook regelmatig gedaan. Alleen toen ik zwanger was, lukte het me niet helemaal meer om te fietsen. Simpelweg omdat mijn buik me gewoon in de weg zat. Ik heb gelukkig wel tot de zevende maand kunnen fietsen. Daarna heb ik een jaar niet gefietst.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

wat vliegt de tijd, als ik kijk naar mijn kleine meisje!

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Ons meisje is alweer bijna 9 maanden en wat heeft ze toch al veel geleerd in die 9 maanden. Lees meer!

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Onze kleine meid is alweer bijna 9 maanden en wat heeft ze toch al veel geleerd in die 9 maanden. zo is ze van een klein hulpeloos meisje naar een meisje gegroeid die steeds zelfstandiger wordt. Maar vooral ook gegroeid naar iemand met een eigen persoonlijkheid.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Ketting

Ik had laatst een cadeaubon gewonnen op Hyves van Mamaplaats. Met deze bon heb ik een mooie sieraad gekocht die me altijd herinnert aan onze kleine meid. Zo draag ik haar altijd bij me, ook wanneer ze er niet is...dit vind ik voor mezelf een heel prettig gevoel, want wanneer ik moet werken, dan mis ik haar wel heel erg en dooor deze ketting heb ik haar dan toch lekker dicht bij me...

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Gewonnen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geschreven, maar ik heb het thuis erg druk gehad en onze kleine meid is ziek. En die krijgt dan de extra zorg die ze nodig heeft. Dit betekent veel knuffelen en weinig tijd voor mezelf. Onze kleine meid is nu nog steeds ziek. Eerst was ze alleen maar verkouden en dat leek beter te gaan. Maar nu heeft ze er sinds zondag koorts bij gekregen. De temperaturen schommelen heel erg. Maar het ergste is dat ze niet goed wil eten en drinken. De arts heeft haar nagekeken en die heeft aangegeven dat ze verder in orde is, maar dat ze alleen heel veel last heeft van haar verkoudheid.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Voetbal

Vandaag moest het Nederlands elftal weer voetballen. Ik zelf ben nogal gek van sport en heb onze kleine meid dan ook helemaal in het oranje aangekleed. We hebben er zelfs een oranje jurkje voor laten maken. Daarop staat een plaatje van Woezel en Pip met haar naam. Verder heeft ze accessoires als een speen, voetbalschoentjes en een haarspeldje. Deze laatste is speciaal gemaakt voor haar. Op het kinderdagverblijf heeft ze verschillende complimenten gehad over hoe mooi ze er uitzag.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Slaapzakje

Onze kleine meid is alweer 5,5 maand, wat vliegt de tijd dan toch weer voorbij. Slapen is voor haar altijd een probleem geweest. Ze heeft van kleins af aan al in een slaapzakje geslapen, zodat ze zich geborgen voelde. Nu ze alweer zo "oud" is, moeten we haar leren dat ze zonder de puck-a-baby moet gaan slapen. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image

Verkouden

Het weer is er ook naar. De ene keer is het mooi weer en de keer erop is het weer slecht weer. Het is dan ook niet raar dat onze kleine meid verkouden is geworden. Het is alleen heel zielig om haar zo te zien. Ze heeft namelijk veel last van een verstopt neusje. Hierdoor slaapt ze slechter en is ze sneller moe. Maar het mooiste is wel dat ze blijft lachen en dan verdwijnt mijn vermoeidheid door de gebroken nachten spontaan. De eerste nacht hebben we een ui op haar kamer gezet en haar matrasje bij het hoofdeinde iets omhoog gedaan en dit lijkt allemaal te helpen.

Artikel lezen
3 Reacties tonen