Snap
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • baby
  • kleding
  • foto

Voetbal

Vandaag moest het Nederlands elftal weer voetballen. Ik zelf ben nogal gek van sport en heb onze kleine meid dan ook helemaal in het oranje aangekleed. We hebben er zelfs een oranje jurkje voor laten maken. Daarop staat een plaatje van Woezel en Pip met haar naam. Verder heeft ze accessoires als een speen, voetbalschoentjes en een haarspeldje. Deze laatste is speciaal gemaakt voor haar. Op het kinderdagverblijf heeft ze verschillende complimenten gehad over hoe mooi ze er uitzag.

Maar helaas heeft dit allemaal niet mogen helpen, want Nederland heeft weer verloren. Afgelopen zaterdag begon onze kleine meid bij het fluitsignaal aan het begin van de wedstrijd meteen te huilen, waardoor papa de hele wedstrijd met haar heeft gewandeld. En vandaag was ze de hele dag vrolijk totdat wedstrijd begon. Toen begon ze weer te huilen bij het fluitsignaal aan het begin van de wedstrijd...het begint er dus op te lijken dat Eline al meteen voorspeld wat Nederland gaat doen of is het misschien toeval...? We zullen het niet weten...Maar wij zijn trots op onze kleine meid en vinden dat ze er in het oranje er weer prachtig uitziet...

12 jaar geleden

óf ze heeft een bloedjehekel aan voetbal dát kan ook nog hé? :)

12 jaar geleden

Haha, nou groot gelijk had, ze want het was idd om te huilen! Mijn kleintje lag in zijn oranje pakje te slapen, gelukkig heeft ie niks gemist... Maar ookal is het vertrouwen weg en moet er veel gebeuren. Het kan nog, dus we blijven positief! Benieuwd of die beeldschone klein emeid van je zondag dan eindelijk begint te (schater)lachen ;)