Snap
  • Baby
  • meisje
  • tijd
  • afstandbediening

wat vliegt de tijd, als ik kijk naar mijn kleine meisje!

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Ons meisje is alweer bijna 9 maanden en wat heeft ze toch al veel geleerd in die 9 maanden. Lees meer!

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Onze kleine meid is alweer bijna 9 maanden en wat heeft ze toch al veel geleerd in die 9 maanden. zo is ze van een klein hulpeloos meisje naar een meisje gegroeid die steeds zelfstandiger wordt. Maar vooral ook gegroeid naar iemand met een eigen persoonlijkheid.

Ze laat overduidelijk merken als ze het er niet mee eens is of als ze iets echt wilt hebben, wat ze natuurlijk niet mag hebben. Zo zijn telefoons, mobieltjes en afstandbedieningen niet meer veilig in huis. Hoe klein ze ook is, ze weet nu al hoe het werkt... althans ze vindt het leuk om op knopjes te drukken...


Mijn meisje leert steeds meer!

Verder leert ze steeds ze meer nieuwe dingen eten, maar ook daarbij heeft ze een eigen willetje. Ze geeft overduidelijk aan, wanneer ze eten wil en groenten met stukjes er in wil ze nog niet. Terwijl brood en fruit met hele kleine stukjes eet ze wel. Wat is het toch een aparte meid, maar wel ontzettend lief. Hopelijk genieten jullie net zo veel van jullie kinderen als ik van mijn dochter geniet.

11 jaar geleden

heel herkenbaar. Leuk he. Onze kleine dame van 10mnd stapt de kamer door (aan alles vasthouden) en is ook zo'n ontdekkingsreizigster. Heerlijk van blijven genieten want zoals je zegt tijd vliegt voorbij zo is ze al bijna een jaar...