Profiel Posts (28)
Blog image

Zo bouwt ook papa een band met je baby

Een van de vragen die veel zwangere vrouwen gesteld wordt is “ga je straks borstvoeding geven?” En laten we voorop stellen dat het antwoord

Een van de vragen die veel zwangere vrouwen gesteld wordt is “ga je straks borstvoeding geven?” En laten we voorop stellen dat het antwoord altijd goed is als het voor jou goed voelt! Het is jouw kindje en jij voelt het beste aan wat voor jullie werkt.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Zo vind ook jij de ideale oppas

Hoe vind je de ideale oppas zodat jij een avondje weg kunt

Ze stond hier gewoon ineens op de stoep. Om een trapje te lenen weliswaar. Ze gaat studeren aan de PABO en is net in Breda gearriveerd om haar studentenkamer in het appartementengebouw achter me in te richten. Toeval of niet, maar al babbelend kwamen we er achter dat we allebei uit hetzelfde zeeuwse dorp komen en onze grootouders bijna naast elkaar wonen. Al met al dus de ideale oppas waar ik eigenlijk naar op zoek was; woont dichtbij, is gek op kinderen, nog geen drukke agenda en toch ook min of meer vertrouwd!

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Ik ga op vakantie en neem mee...

Een reactie op Facebookposts van zogenaamd reislustige dames....

"Kun je je werk dan helemaal niet loslaten?" hoor ik je denken. Gelukkig kan ik dat wel, maar ik ga niet op vakantie. Geen 5 dagen naar New York of 8 dagen naar Australië zoals ik de afgelopen weken bij diverse dames op Facebook voorbij heb zien komen. Vandaag wil ik jullie wat vertellen over mijn borsten.

Artikel lezen
2 Reacties tonen