10 jaar geleden

Ik dacht dat ik nooit meer een 2e kindje zou willen, nog geen 2 jaar later is ze er toch gekomen :)

10 jaar geleden

Bekkenbodem oefeningen hebben mij na de eerste zwangerschap goed geholpen. Nu na de 2e denk ik nog wel wat oefening nodig te hebben. Toen de jongste 6 weken was stond ik samen met mijn oudste op een springkussen. Gezellig met vrienden en familie erbij. Nou... dat kun je dus beter ook niet doen. Kon toch echt even schoon ondergoed aantrekken. Ik schaam me er niet voor. Ik zeg gewoon dat het daar beneden allemaal nog niet helemaal goed werkt na het krijgen van onze mooie meid ;) Ik wist ook echt niet van hechtingen en urineverlies voor de eerste bevalling. Ik praat hier eigenlijk alleen met moeders over, omdat ik het liever ook niet tot in detail zou hebben willen weten voor de bevalling. Wat ik wel doe tegenwoordig is op een luchtige manier vertellen over de oefeningen en dat flesjes wat bij het toilet handig zijn om in huis te hebben voor het geval dat je 1 of 2 hechtingen hebt (had zelf een ontelbaar aantal hechtingen maar prikken doet het sowieso)

10 jaar geleden

Veel aanstaande moeders weten dit niet, juist omdat de meeste vrouwen dit niet vertellen. Goed om te horen dat oefeningen en een paar goede tips jou van dit probleem hebben afgeholpen M!

10 jaar geleden

Misschien heb ik niet genoeg boekjes en of folders gelezen maar ik wist niet tijdens mijn zwangerschap dat dit misschien zou kunnen gebeuren... heb er 2 jaar last van gehad na de geboorte van mijn dochter.... een paar goede oefeningen verder en een krukje bij het toilet hebben wonderen verricht;)...