Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zwanger en Valentijn

Leuke cadeaus voor een zwangere vrouw

Nog twee weekjes en dan is het Valentijn. Hoe leuk is het dan om door je partner verrast te worden?

Deze week zag ik een filmpje voorbij komen van een man die voor zijn grote liefde een wel heel bijzonder cadeau had. Wat lief dat iemand zo veel moeite voor je doet!

Om alle partners van zwangere vrouwen een beetje op weg te helpen met cadeausuggesties hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

Van boven naar beneden en van links naar rechts zie je:

Chocolade

Welke vrouw maak je daar nu niet blij mee? Nu kun je een stop maken bij het eerste beste tankstation en daar een reep uit de schappen plukken. Veel leuker is het om bij Chocstar de (Fairtrade!) chocolade te personaliseren. Speciaal voor Valentijnsdag kun je de chocolade versieren met onder andere roosjes, hartjes en zoentjes. Daarnaast kun je nog uit veel meer lekkers kiezen. Weet hij wat jij lekker vindt?

Lingerie

Lingerie is altijd fijn om te krijgen (en te geven!) Helemaal wanneer je zwanger bent. Je borsten veranderen namelijk als eerste. Een beetje extra steun is dan wel fijn. In onze collectie vind je volop keuze aan zwangerschapsbeha’s die speciaal voor jouw veranderende lichaam zijn ontworpen. Afgebeeld zie je zwangerschapsbeha Dunes van Cache Coeur. Lastig om de juiste maat te kiezen? Dan kun je ook een cadeaubon geven, daarmee kan de gelukkige zelf een mooi setje zwangerschapslingerie uitkiezen.

Lees verder

10 jaar geleden

Dat filmpje... wel een beetje overdreven hoor. Is een beer niet een tikkie afgezaagd inmiddels? (ik kreeg er destijds één van een ex, nu is er ws. een kindje in Roemenië of Tsjechië blij mee ;-))