Profiel Posts (13)
Blog image

Mamaa..mama...mama...mama

Vakantie, hij is voorbij voordat je er erg in hebt en het is jammer dat het weer zo tegen heeft gezeten. Het was vooral een binnen zitten, jammer. Wij zijn niet weggeweest, alleen zo nu en dan eens een dagje weg en dat was eigenlijk net zo leuk! Aarbeienland, Pyramide van austerlitz, Kinderboerderij, Avifauna...alles hebben we gezien en was echt heel gezellig maar eerlijk gezegd, ook erg lastig in je eentje.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Een weekendje weg...

Zo gingen dochterlief en ik, afgelopen zaterdag onderweg naar Mierlo om ons bij mijn zus en haar gezin te voegen. Ook zij is pas gescheiden en woont sinds een week of 2 ergens anders en probeert vanuit haar plek iets op te bouwen. Zo lopen we een beetje samen op, vandaar dat ze Djenna en ondergetekende had gevraagd of we even langs wilde komen voor een paar dagen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

'Ze kunnen zeggen wat ze willen'....

'Maar een olifant, heeft de aller dikste billen van het hele land'... Was het liedje dat ik van de week vanuit de kamer hoorde komen toen ik druk doende was met het eten koken.. Geweldig hoe ze ineens, vanuit het niets, gewoon een liedje begint te zingen die op dat moment in haar hoofd zit. Het geeft haar ineens een soort van meer persoonlijkheid.. Al is ze daar al goed mee bezig hoor..

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Samen of alleen spelen..

Het is een drukke week met heel veel werken en heel veel afspraken. Rennen en vliegen en tussendoor het huishouden, andere verplichtingen en uiteraard vooral ook mama zijn. Ik blijf dat moeilijk vinden, een draai vinden tussen al deze verplichtingen door en alles staat dan eigenlijk op 'haast' en voor ik het weet is het 8 uur en moet Djenna naar bed en vraag ik me af of ik eigenlijk wel echt heb genoten van het samen zijn..

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Ze wordt in augustus 3, mijn kleine oogappel

Ze wordt in augustus 3, mijn kleine oogappel... Goh, 3 jaar alweer en dat terwijl ik nog heel goed weet dat ze net geboren was en iedereen zei er van te genieten want de tijd gaat zo snel!.."jaja..dat weet ik..het kind is er net!'...was mijn reactie van een toch wat lichte irritatie op al die goedbedoelde maar betweterige opmerkingen..en ineens wordt ze 3...huh?...Kan dat nou? Ze doet zoveel dingen zelf en kan steeds meer doen.. Zelf de telefoon op nemen en even een praatje maken bijvoorbeeld..heerlijk.. Geweldig om te zien hoe snel dat gaat en zo leuk om steeds beter te kunnen communiceren..

Artikel lezen
0 Reacties tonen