Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • kinderen
  • vakantie
  • boot

Aai...Best lastig..

Tja, wat een heerlijk weer is het de afgelopen dagen zeg.

De zon schijnt en de temprateur geeft rond die 20 graden aan.. dat houd in dan we naar buiten kunnen met de kinderen en Djenna vind dat heerlijk...

Zodoende dat ik met haar en neef Maickey van 13, naar Opa en Oma ging. Die zijn in het rijke bezit van een heerlijke boot met een stukje land erbij en daar is het heerlijk vertoeven met zulke luchten. Badje..watertje..bekertje..drinken..chippie..en de kinderen vermaken zich kostelijk en willen eigenlijk niet eens naar huis.. Eerlijk is eerlijk, ze hebben gelijk ook, met dit soort dagen mag ook alles..Je bent heerlijk aan het rommelen..spelen met water is altijd geweldig en je helemaal uitleven..

Welke factor??...Maar ja, dit soort weer brengt ook met zich mee dat je goed moet smeren. Zo heb ik factor 30 thuis en smeer ik haar goed in. Alleen zie je haar met de dag helemaal niet verkleuren. Djenna heeft echt een hele dikke huid, ze reageert niet eens op een verkleurde huid, ook niet op muggenbeten en zo. Maar ik had haar uiteraard, uit voorzorg want op het water gaat het 2x zo hard, goed ingesmeerd en toen ik naar huis ging en ze uitgeblust in slaap viel in de auto, zag ik de rooie kleur op en rond haar neusje ontstaan..de rooie wangen erbij gaven aan dat de zon wel zijn invloed had gehad. De opvang gaf vanmorgen aan dat ik maar beter factoor 50 kon gaan gebruiken want ze was wat rood..tja..dat heb je met de zin? Ze heeft er geen last van en zo super rood is ze niet..ze is gewoon lekker verkleurt..maar ja..als hun het zeggen???

Verkleurt..

Ik had de pech dat ik haar niet mee naar huis kon nemen..

Bij zo'n dag buiten spelen en kliederen hoort een bord patat en een ijsje als avond eten...

Nog even lekker op balkon spelen en de plantjes water geven..nog even nagenieten van de ontspannen dag..

Maar ja..regels zijn regels en afspraken zijn er om me netjes aan te houden dus ze moest naar haar pa...aan de bloemkool..

Binnen voor de tv zitten anders loopt de poes weg..

Tja... Zo heeft ieder zijn eigen regels en huishouden.. Maar ik knijp hem wel op dat soort momenten.. Doet me ook een hoop want het liefst neem ik haar weer mee.. Lekker verder klooien..

Tja.. Kleinigheidje hou je altijd.. Gelukkig komen er vast meer van dit soort heerlijke dagen! Mijn meisje...en ik!!

2 maanden geleden

1

2 maanden geleden

@@8gE2F

2 maanden geleden

1'"

2 maanden geleden

1'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'