Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • mama
  • dochter
  • weg
  • weekendje

Een weekendje weg...

Zo gingen dochterlief en ik, afgelopen zaterdag onderweg naar Mierlo om ons bij mijn zus en haar gezin te voegen. Ook zij is pas gescheiden en woont sinds een week of 2 ergens anders en probeert vanuit haar plek iets op te bouwen. Zo lopen we een beetje samen op, vandaar dat ze Djenna en ondergetekende had gevraagd of we even langs wilde komen voor een paar dagen.

Aangezien we dit jaar niet op vakantie gaan, Djenna en ik, besloot ik dat het wel een mooie gelegenheid was om er alsnog even tussenuit te kunnen gaan. Dus vandaar dat we die zaterdag lekker onderweg gingen en we i.p.v 1,5 nu een uur of 2 in de auto hadden gezeten.. Best lastig hoor, vooral in de file's want je kan niet zo veel doen aangezien je toch je handen aan het stuur moet houden en op de weg moet blijven letten maar ja, het houd voor haar best een keertje op ook.. Gelijk heeft ze wel hoor en eigenlijk mag ik niet klagen ook want ze heeft zich heel erg lief gedragen in de auto. Samen liedjes zingen en ondertussen heb ik haar Plop boekjes aangegeven om deze aan mama voor te kunnen lezen. Al met al waren we er op een mooie tijd en heeft ze heerlijk met haar Neefje en nichtje kunnen spelen voordat ze naar bed moest. Dat vond ik wel een lastige hoor want het is tenslotte toch allemaal vreemd maar na een kleine 5 minuten piepen viel ze als een blok in slaap.

Aardbeienland..

Ja..even een tip hoor nu de vakantie ook voor de deur staat straks.. We hebben ons heerlijk vermaakt in aardbeienland.. De kinderen konden er heerlijk rond rennen en hebben veel gezien en gespeeld. Na afloop kregen we allemaal een bakje en konden we de bakjes vullen met heerlijke aardbeien van het land, die Djenna natuurlijk weer uit het bakje viste en op at...haha

Hebben jullie nog leuke tips voor een dagje weg met een kleintje van bijna 3? Ik hoor dat erg graag want tja...ik ga dan niet op vakantie maar een dagje ergens heen is altijd leuk!!

Tips??

13 jaar geleden

Hoi Maaike, Ik woon in Delft. Al vind ik het niet erg een stukje te rijden zolang het dat stukje rijden ook waard is en ik uiteindelijk een kleine dame mee terug naar huis neem die een brede en tevreden glimlach om haar bekkie heeft staan..daar heb ik veel voor over.. ;-)

13 jaar geleden

Ik weet niet waar je woont, maar in Noord Holland heb je verschillende leuke dingen om te doen. Mocht je in die buurt wonen dan hoor ik het wel.