Profiel Posts (7)
Blog image

Het goedmakertje!

Eind 2015 moest manlief een paar dagen naar het buitenland. Dit leverde wat problemen....

Op bepaalde dagen werk ik een uurtje rijden van huis, in eerste instantie geen probleem. Ik begin alleen wel op tijd, Ik ben meestal tussen 7.15 en 7.30 uur op mijn werk. Het KDV gaat pas om 7.30 uur open en tsjaa dan kan ik niet op twee plaatsten tegelijk zijn. Eenzelfde probleem aan het einde van de dag want ik maak lange dagen. Daar was het probleem. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Verrassende vakantie!

Eindelijk was het zover, oudjaarsdag! We gaan op vakantie, wat ik dan nog niet weet is dat er een verrassing op stapel staat!

Een tijdje geleden hebben we al geboekt. Eigenlijk gingen we ieder jaar met oud en nieuw een weekje weg. De laatste jaren was het hier echter niet meer van gekomen. Dit jaar zouden we weer gaan. Dit was even lastig met vrij krijgen maar het is gelukt. Heerlijk een dikke week met zijn drietjes op pad. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Heerlijk avondje is gekomen.....

Een goede afsluiter van een heerlijk avondje.. en dat deel ik graag met jullie. Een avondje genieten met en van mijn mannen!

Eindelijk weer eens even tijd voor een blog... nou ja een blog schrijven want het lezen van blogs van andere mama's doe ik graag en is vast onderdeel geworden van mijn avondritueel. Even uitpuffen en bijkomen op de bank met jullie verhalen (of hoe fout in bed nog even kijken en lezen)! 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Taartperikelen.....

En dan ben je bijna jarig (voor de eerste keer 29) en ja is het weer tijd om te trakteren maar wat???? HELPP

Trakteren op mijn werk als je jarig bent hoort er helemaal bij en maakt mensen blij (ja echt we hebben wel wat lekkerbekken rondlopen ;)). In de loop der jaren heb ik hier echter wel een bepaalde reputatie opgebouwd. Ieuww dit klinkt erg opschepperig maar zo bedoel ik het niet.. laat me het even uitleggen. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Ehhhh titel, eeehhh, ehhhhh.....

Manlief, heeft weer eens een leuke site voor me gevonden (echt waar hij vindt vaak leuke dingen waar ik me kostelijk mee kan vermaken)....

Deze keer mamaplaats, echt iets voor jou, je wilt toch schrijven? Ja ik wil wel schrijven, een kinderboek, lijkt me altijd nog eens leuk maar ja waar begin je. Niet dus want tijd, ideeën en vooral lef ontbreken dan nog weleens. Maar misschien is dit, je eigen blog. Na een tijdje wat blogs gelezen te hebben, baby ligt op bed, huis is school, werk is gedaan dan toch maar de stoute schoenen aan. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen