Snap

Het goedmakertje!

Eind 2015 moest manlief een paar dagen naar het buitenland. Dit leverde wat problemen....

Op bepaalde dagen werk ik een uurtje rijden van huis, in eerste instantie geen probleem. Ik begin alleen wel op tijd, Ik ben meestal tussen 7.15 en 7.30 uur op mijn werk. Het KDV gaat pas om 7.30 uur open en tsjaa dan kan ik niet op twee plaatsten tegelijk zijn. Eenzelfde probleem aan het einde van de dag want ik maak lange dagen. Daar was het probleem. 

Ik moest (op korte termijn, dat maakte me hoe zal ik het zeggen, lichtelijk geïrriteerd) mijn agenda aanpassen en afspraken omzetten. Wat moet dat moet maar ach als ik ergens een slaatje uit kan slaan waarom niet dus direct vanaf het begin geroepen dit ga je goedmaken! Ik wil er wel een nachtje op uit met zijn drietjes! 

Nu een paar maanden later ben ik aan het genieten van mijn goedmakertje. Het heeft even geduurd... Een periode lang heb ik dagelijks moet vragen hoe het met mijn goedmakertje was om manlief maar niet te laten vergeten dat ik het nog niet vergeten was :). Toen werd het plannen nog wat lastig en een nachtje weg is niet zo eenvoudig meer als voor de dreumes. Met dreumes op een kamer slapen is niet echt een optie dus een hotel viel al snel af. Familiekamers kom je wel wat tegen maar was niet echt een optie. We wilden liever een appartementje ofzo, beetje ruimte, zelf kunnen koken en slaapkamers. 

Uiteindelijk is het een weekendje geworden in de bossen. Heerlijk! Vandaag een prachtige dag gehad. Dreumes had ons de nacht al wakker deels wakker gehouden en vroeg in de ochtend weer. De dag begon vroeg maar de zon kwam door de ramen, heerlijk! Eerst manlief lekker naar buiten en een rondje lopen. Daarna ik een rondje lopen. Manlief had een rondje van ruim 4 kilometer gevonden en kon dit goed uitleggen en was voor mij eenvoudig te begrijpen (in dat opzicht ben ik echt een ramp, ben al meerdere keren verdwaald tijdens het hardlopen op vakantie). Eenmaal terug na een 8 kilometer is het nog maar half elf, nog een hele dag voor ons! Lekker chillen, dreumes doet een lange slaap en dan 's middags lekker winkelen in het zonnetje. Wat wil je nog meer (dat dachten meer mensen helaas wat een drukte pfff). 

Nu heerlijk op de bank en straks slapen (helaas een uurtje korter, o nee we hebben besloten niet een uurtje minder te slapen maar een uurtje minder dag te hebben. Als we de weerberichten mogen geloven wordt het morgen toch niet veel soeps, dan dobberen we wel lekker in het zwembad, vindt de dreumes heeerrlijk!). Ik geniet nog even verder met mijn mannen, wat een kanjers! 

Lekker hoor zo'n goedmakertje maar snel weer een aanleiding zoeken ;)

7 jaar geleden

Nou daar zou ik inderdaad ook geen nee tegen zeggen! nog een fijne dag gewenst morgen!