Blog header image

Heerlijk avondje is gekomen.....

Een goede afsluiter van een heerlijk avondje.. en dat deel ik graag met jullie. Een avondje genieten met en van mijn mannen!

Eindelijk weer eens even tijd voor een blog... nou ja een blog schrijven want het lezen van blogs van andere mama's doe ik graag en is vast onderdeel geworden van mijn avondritueel. Even uitpuffen en bijkomen op de bank met jullie verhalen (of hoe fout in bed nog even kijken en lezen)! 

Zoals ik al zei een heerlijk avondje, wat voel ik me heerlijk ontspannen. 

Zo begon het.... vanmiddag eerst een beetje strijd met onze kleine lieve man. Hij wilde niet slapen. En ja dat was mijn eigen schuld en ik voelde hem al aankomen. Het mannetje was in de wagen al in slaap gevallen en net iets te lang om direct weer in slaap te vallen nadat ik hem bij thuiskomst direct zijn slaapzakje aan had gedaan en in bed had gelegd. Ik had goede hoop maar na een paar minuten was meneer door het hele huis te horen. Speentje... weer huilen.... ligt aan de andere kant van zijn bed..... weer recht leggen.... huilen..... speentje.... weer goed leggen......huilen.... muziekje......toch maar flesje want het is ook al laat.... huilen.... ook nog vieze broek..... huilen... en zo ging dat ruim een uur verder maar eindelijk gaf meneer zich over. En dat voor maar liefst iets van drie hele uren! Tijd voor mama om even op te ruimen en schoonmaken. 

Manlief was vanmorgen vroeg begonnen op het werk en kwam gezellig wat eerder thuis. De dweil was net door het huis gehaald en de vloer was nog nat dus dronken we gezellig wat aan de keukentafel en konden we even kletsen. We moesten eigenlijk nog boodschappen doen en bedenken wat we gingen eten. Zullen we uiteten... manlief vond het prima maar natuurlijk ging ik weer twijfelen maar uiteindelijk toch besloten morgen de boodschappen en vanavond uiteten (onze kleine man had goed geslapen dus we durfden het aan, meneer is namelijk niet altijd de makkelijkste). 

Onze kleine man uit bed halen, lekker boterhammetje eten en even knuffelen en spelen. Nou ja meneer heeft ontdekt dat hij kan gaan staan en dat doen we het liefst de hele tijd. Gevolg papa en mama in de benen want hier stoten we bijna een hoofd en daar vallen we bijna om... maar het is zo'n schattig gezicht. Een topfilmpje kunnen maken voor zuslief (en onszelf natuurlijk). 

Manlief naar kapper, ik nog even wat laatste dingen opruimen, wasje draaien en wij in de auto lekker uiteten. Heerlijk de tijd vloog voorbij en onze kleine man heeft heerlijk gesmuld, voor het eerst een stukje vis en zelfs een stukje kip, wat brood, een stukje groente en wat fruit, het ging er allemaal wel in, klein vreetzakje, hihi. Maar hij bleef vrolijk en gunde al het personeel dat langs kwam een dikke vette lach, charmeur. 

Lekker naar huis, nog even spelen, flesje en naar bed, en ja we gingen in in een (nou ja bijna) keer slapen. Papa en mama op de bank en tijd om even domme klusjes te doen, wat geeft dat een voldaan gevoel. Tv op de achtergrond, wasje opgehangen, nog even iets voor het werk gedaan en dan even tijd voor een blog. Heerlijk zo'n avondje, wat kan ik genieten van deze avonden, heerlijk en dan begint het weekend eigenlijk nu pas echt! 

En dat op vrijdag de 13de ;)

Goed weekend allemaal!

7 jaar geleden

Leuk geschreven en heel herkenbaar! X