Profile icon Profiel News icon Posts (16)
Blog image
  • Kind

Blog 14# Hartenwens

Mijn broer mocht vanuit de Daelzicht hartenwensen een hartenwens uit laten komen. Een gezellige dag..

Op een zondag in juni mochten we met z'n vijven(mijn broer, ouders, echtgenoot, dochtertje en ik) gaan zwemmen. Op zich kan dit voor de meeste mensen elke dag, voor mijn broer echter niet. Een onderdeel van mijn broers beperking is dat hij niet tegen drukte kan. Hij wilt het overzicht behouden en wordt onrustig als er mensen achter hem dingen doen waar hij geen controle over heeft. Zijn hartenwens: zwemmen zonder drukte van anderen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

blog 9# het verlof zit er op KDV here we come

Mijn zwangerschapsverlof zat er op, ik mocht weer gaan werken. Ons meisje zou naar een kdv in de buurt gaan, jeetje wat spannend.

Ons meisje was bijna 12 weken toen ik weer mocht gaan werken. Aangezien ik graag werk had ik hier best naar uitgekeken. Thuiszitten is voor mij niet weggelegd. Omdat mijn man op dat moment nog niet hoefde te gaan werken zou ons dochtertje beginnen met 2x 2,5 uur per week om te wennen. Als mijn man dan ook weer buitenshuis moest gaan werken zou ze 4 volle dagen naar het kdv gaan.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Blog 8# de eerste dagen met ons meisje

Ons meisje de eerste dagen thuis. Wat een hemels gevoel, wat een geluk.

Omdat het 10 november al half 11 was voor ik weer was opgelapt bleven mijn meisje en ik een nachtje in het ziekenhuis.Mijn ouders zijn die avond nog in het ziekenhuis geweest om te kijken naar hun eerste kleinkind, en te checken of alles goed was. Tja je kan het wel zeggen maar geloven doen ze het pas als ze het zien. Mijn schoonvader was op dat moment niet in staat zelf naar ons toe te komen i.v.m. een breuk. Hij was herstellende van een operatie voor het herstellen van deze breuk, en een 2e operatie,voor het verwijderen van een nier. Door zijn val is na onderzoeken namelijk gebleken dat hij een tumor in zijn nier had. Gelukkig waren ze er op tijd bij. We moeten er niet bij nadenken wat er gebeurt was als hij niet gevallen was.

Artikel lezen
3 Reacties tonen