8 jaar geleden

leuk he die bezuinigingen. Voor ons is dat inderdaad ook geen optie, als we nu eens de lotto zouden winnen dan konden we zelf zorg kopen. Wij hopen ook op meer rust en dan vooral voor de cliënten. Ik hoop dat jouw broertje binnenkort niet meer naar huis hoeft te bellen met die vraag, dat hij weer gelukkig wordt waar hij zit.

8 jaar geleden

Dankjewel. Hij is inderdaad autistisch

8 jaar geleden

Wat een mooie brief. Ik weet precies hoe je je voelt. Ook op de woonvorm van mijn broertje zijn al diverse dingen veranderd. Hij belt ook regelmatig met m'n moeder om te vragen of hij terug naar huis mag komen omdat hij het daar niet meer leuk vindt. Helaas is dit voor ons geen optie. Ik hoop dat iedereen snel weer in rustig vaarwater komt en dat je broer weer de oude wordt, voor zover dat gaat.

8 jaar geleden

Mooi geschreven... Goede of slechte tijden, de liefde voor je broer is sterk, dat is wel duidelijk te lezen! Ik zou het zelf ook verschrikkelijk vinden als er niets van regelmaat in m'n leven zou zijn, al helemaal wat betreft intieme dagelijkse rituelen.. Dus laat staan hoe dit moet zijn voor iemand met autisme (als ik het me goed herinner is hij autistisch toch?), die juist heel goed gaan op ritme en regelmaat... Hopelijk leert hij hier mee om te gaan zodat hij weer fijner in zijn vel zal zitten!