7 jaar geleden

Clear, inrfvmatioe, simple. Could I send you some e-hugs?

8 jaar geleden

Ik heb mazzel gehad, mijn ouders en schoonouders wilde alletwee, zonder dat we het gevraagd hadden, wel een dagje oppassen in de week (en gingen er zelf een dagje minder voor werken). Wij hebben er even over nagedacht omdat we dat eigenlijk niet wilde (waren bang voor het overnemen van opvoeding, en vinden dat opa's en oma's iets leuks moet zijn) uiteindelijk wel gedaan en afgesproken als we het niet fijn meer vinden dat we dat zouden bespreken. Nou echt super oplossing. Andere 2 dagen gaan ze naar een gastouder.

8 jaar geleden

Fijn dat ze het naar haar zin heeft, maakt het werken voor jouw ook een stuk leuker! Hier gaan onze mannetjes de ene week 3 dagen kdv, de andere 2 dagen kdv en 1 dag oma. De oudste gaat ook nog ochtend naar psz, dat is de thuiswerkdag van mijn man. En ik ben vrijdags thuis met de mannetjes;) Ze gaan er hier ook met plezier heen, 's ochtends rond 8-en gaan ze heen en rond 18.45 halen we ze weer op... De jongste zit nu wel in de fase van eenkennigheid (ik wil papa of mama altijd bij me;) ), dus wel traantjes bij het wegbrengen. Maar dat is over zodra degene die gebracht heeft weg is. En bij halen willen ze beide nooit weg, nog altijd druk aan het spelen...

8 jaar geleden

Toen we 1 kindje hadden, was het 2 dagen mijn mama en 2 dagen kdv. Na de 2e minder gaan werken en is het 2 dagen naar mijn mama en 2 halve dagen naar het kdv. In het weekend vrij, 1 dag in de week en 2 middagen. Kindjes vinden het geweldig op het kdv! Maar die eigenaresse is de mama van mijn beste vriendin, dus nooit zo moeilijk mee gehad. In september gaat ze naar de basisschool en denk dat dit een andere ervaring zal worden voor me.. hahah!