Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Babyspullen
  • babyartikelen

Het openen van de webshop Keiki

Hoi lieve iedereen. Sinds kort heb ik eindelijk de stap durven maken voor het ontwikkelen van mij weigen webshop! Hierin wil ik leuke praktische producten verkopen welke okk betaalbaar zijn. Speciaal voor iedereen van mamaplaats heb ik een kortingscode aangemaakt van 15%. Vul bij het afrekenen mamaplaats15 in om het te verzilveren. Ook zou ik het fijn vinden als jullie met mij delen wat je echt graag in de webshop zou zien.  Hier kan ik dan ideeën uit halen. Liefs Mélanie Keiki Kids. Www.keikikids.nl

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Bevallingsverhalen
  • bevallen
  • hartje
  • #baby

Na de bevalling en wat was met het hartje

Uiteindelijk ben ik om 2148 bevallen. Mex was 49.cm lang en woog 3098. Zijn navelstreng zat 2 keer om zijn nek. Iets wat op de echo's al gezien is maar we hoefden ons geen zorgen te maken. Wanneer ik vroeg of dit de reden was van zijn hartje konden ze dat niet bevestigen of ontkennen. De rede zal dus altijd onbekend blijven voor ons.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen
  • bevallen

Deel 2 eindelijk strippen.. of toch niet.

Wanneer het geen wat het mooiste geluid is het hartje van je kind steeds wegvalt..

Eindelijk aangekomen in het ziekenhuis werd ik aangesloten aan de monitor. Vol spanning lig je daar dan. Gaat alles wel goed met de kleine? Ga ik nu bevallen? Wat gebeurd er. En toen gebeurde het weer het hartje zakte weg. Naar 54. En kwam weer langzaam omhoog. Wat opvallend was was dat dit weer was tijdens een voorwee/wee. Na een uur aan de monitor kwam het verlossende woord. Althans verlossend? Ik mocht naar huis? Verwarring en angst ik wilde niet naar huis. Dit kon toch nooit goed zijn? Maar toch mocht ik naar huis. Maar moest de volgende dag terugkomen om weer het hartje te meten. Eenmaal thuis onze dochter op bed gelegd en op de bank gaan liggen en moet zeggen ik verging van de pijn. Bij mijn dochter vond ik weeën ook niet fijn maar kon ze goed volhouden en zonder pijnstillers een bevalling van meer dan 24 uur overleefd dus hoe kon dit zo pijn doen? Ik belde de verloskundige ik voelde het is niet goed. En natuurlijk dacht ik ook steeds aan zijn hartslag die op de weeën kon reageren.. helaas had ik nog steeds maar 2 centimeter en de verloskundite ging weer weg. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.