Profile icon Profiel News icon Posts (48)
Blog image

de eerste omgang van J. met zijn vader, Loonbeslag

Twee dagen na de zitting had J. al omgang met zijn vader. Mijn ex-man had niet naar de rechter geluisterd en had beslag gelegd op mijn loon.

Zaterdag na de zitting brak aan. J. zou vandaag met zijn vader 4 uurtjes omgang hebben. Ik was benieuwd of mijn ex-man zich aan de afspraken zou houden. Ik had J. al voorbereid dat zijn vader hem zou komen ophalen en dat hij daarna weer terug zou komen bij zijn mama. Aan zijn gezichtje kon ik zien dat hij angstig keek en zei ook aan mij "mama niet mee, anders gaat oma jou slaan." Mijn hart brak toen hij dat zei. Ik stelde hem gerust en zei "nee Mop mama gaat niet mee, je gaat alleen met papa zijn en oma en opa zullen er niet bij zijn." Dit stelde J. gerust. Mijn ex-man belde aan en ik zag dat J. heel blij om zijn vader te zien en gaf hem een dikke knuffel. Ik nam afscheid van J. en pakte mijn spullen en ging weg. Wanneer J. niet in mijn buurt is, heb ik nooit zin om thuis te blijven.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

De aangifte tegen mij. De weg naar de bodemprocedure

Bij het indienen van de stukken bij de Rechtbank werd mijn aangifte meegezonden. De situatie was veranderd zo ook mijn verzoeken in de zaak

Inmiddels was het medio oktober en mijn advocaat was de bodemprocedure aan het voorbereiden. De situatie was gewijzigd en waren wij genoodzaakt om een aanvullend verzoekschrift in te dienen. Bij de producties werd mijn aangifte gevoegd.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

23 september 2016. Een dag die ik niemand toewens

Het was vrijdag 23 september. J. werd opgehaald. Wat een rustige avond voor mij moest worden, werd mijn ergste nachtmerrie

Donderdag 22 september was ik aan het werk. Tijdens een vergadering viel ik flauw. Mijn collega's wisten dat ik een scheiding zat en stelde dat ik echt mijn rust moest gaan pakken. Dit was het teken. Mijn collega bracht mij naar huis waarop ik meteen de HP belde, omdat ik onderzocht wilde worden. Alles was goed en ik moest het rustig aan doen. Wel moest ik de dag er na even langs mijn eigen huisarts voor onderzoek. Van mijn huisarts moest ik even mijn bloed laten onderzoeken. Zo gezegd zo gedaan. Hierna ben ik weer aan het werk gegaan.

Artikel lezen
13 Reacties tonen