Profile icon Profiel News icon Posts (14)
Blog image
 • Kind

Dagje dierenpark...met een kleine twist

Heerlijk een dagje met het gezin naar de dierentuin. Een super gezellige middag, met heel even een nare smaak..

Gisteravond hadden papa en mama hun momentje samen tijdens een personeelsfeestje van papa's werk. Omdat we altijd de kleine missen tijdens zulke momenten, spraken we af om vandaag iets leuks te gaan doen. Dochterlief had al aangegeven dat ze flamingo's wou kijken. Ze is dol op flamingo's. Omdat de kleine bij opa had gelogeerd hadden we haar op tijd opgehaald, zodat we ook nog even een bakkie konden doen bij opa en daarna naar de dierentuin.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
 • Mama
 • Gezond

Me time...3x in de week Personal Training

Tijd voor mezelf vind ik sinds kort in de sportschool,,,nou ja, tijdens mijn training sessies met Personal Trainer

Ik had nooit verwacht dat ik dit zou gaan zeggen, maar ik heb mijn zen moment gevonden en wel in de sportschool...Ik moet dit een beetje toe lichten. Altijd een fanatieke danseres geweest tot het moment dat ik mijn vriend leerde kennen. Vanaf dat moment is het met mij berg afwaarts gegaan. Tot net voor mijn zwangerschap woog ik het zwaarste wat ik ooit had gewogen. Ik ben afgevallen tijdens mijn zwangerschap, door de zwangerschapsmisselijkheid en de gevolgen hiervan. In totaal 5 kilo aangekomen, terwijl mijn dochter al een 8 ponder was.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
 • Baby

Let op!...bibi spenen uit het assortiment

Bibi spenen niet aangeleverd wegens verstikkingsgevaar door bijtgedrag kinderen

Ik stond in de drogisterij toen een moeder aan de kassa medewerkster vroeg, waarom er nergens meer bibi spenen aanwezig zijn. De medewerkster keek in eerste instantie bedenkelijk en twijfelde of ze het moest vertellen. Uiteraard is dit van groot belang om te weten, helemaal voor ouders met kleine kinderen. De kassière vertelde dat de speen kon loslaten, waardoor een kindje zou kunnen stikken. Deels waar...

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
 • Kind

Eerste keer schoentje (nou, laarsje) zetten

De eerste keer in haar 2-jarige bestaan, dat mijn kleine meid bewust haar schoentje zet

Sinterklaas is afgelopen zaterdag alweer gearriveerd in Nederland. Na een beladen tijd, rondom dit onderwerp, keek er wel naar uit. Mijn dochter is namelijk net 2 jaar. Het eerste jaar was ze drie maanden met sinterklaas en begreep er helemaal niets van. Het tweede jaar was ze ruim een jaar en vond alleen de cadeau's leuk. Maar dit jaar is ze oud genoeg om haar schoentje ook te zetten. Ik keek er vooral naar uit, omdat mijn kleine meid dol is op zingen. Ze is nooit stil. Ze praat of zingt altijd. Ik bedacht me dat sinterklaas liedjes zingen, dan helemaal in haar straatje zou passen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
 • Mama
 • Babyspullen

Kruidvat Extra VIP avond

Extra VIP koopavond bij de kruidvat voor mama's & papa's met een voordeelkaart

Toen ik gister inlogde op de kruidvat site om te kijken welke leuke aanbieding ze ditmaal weer hadden, zag ik tot mijn verbazing dat ik een aantal extra spullen kon aanschaffen op de extra VIP koopavond. Zo nieuwsgierig als ik ben, ben ik direct op onderzoek uit gegaan. Ik heb een kruidvat voordeelkaart en daarom ben ik dus in de gelegenheid om naar de extra koopavond te gaan. VIP is natuurlijk voor de chiquere look. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
 • Mama

Veel te lang geleden...

Eindelijk weer terug van veel te lang weg geweest, Tijd om de boel weer op te pakken,

Het is zeker wel een jaar geleden voordat ik voor het laatst een blog heb geplaatst. Lichtelijk schaam ik me er voor. Maar gelukkig een goed excuus. Ging van 16 uur werken naar 32 uur werken. Dat veranderde een hoop qua "vrije" tijd. Ook veranderde er veel qua opvang van de kleine meid. Van 3 dagen naar oma, ging ze ineens 2 dagen naar een gastouder en 1 dag naar haar tante. Grote veranderingen, voor haar en voor mezelf. Die ook samen kwamen met een achtbaan aan emoties, voornamelijk voor mij want die kleine lijkt sterker te zijn dan mama.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
 • Mama
 • Gezond
 • post_short

Erg onzeker....

Lieve moeders , 8 maanden geleden ben ik bevallen van mijn dochter. Eind oktober een maand na de bevalling heb ik mijn eerste menstruatie gehad. Daarna direct aan de minipil gegaan. 11 januari gestopt met de pil, maar sinds dien geen menstuatie meer. Wie herkent dit?? Ben zo onzeker op dit moment!!

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
 • Baby

Extreem droge huid tot zelfs eczeem

Mijn broertje had als baby ook erg last van een droge huid en dit werkte bij hem erg goed. Dus op advies van mijn mams, besloten we om lavendel olie....

Aangezien mijn dochter een gemixt huidje heeft, heeft ze dus ook extra huid problemen. Bijna alle baby's hebben last van een droog huidje en vaak ook wel eczeem. Mijn dochter heeft dit dus ook. In extreme maten. Als ik haar niet in smeerde bij iedere verschoon beurt dan had ze aan het einde van de middag alweer eczeem vlekken erbij.

Artikel lezen
4 Reacties tonen