Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Onze vakantie naar Angola (2013)

Onze fijne reis met onze dochter van toen 11 maanden naar geboorteland van papa

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een blog heb geplaats. Het is een hectische tijd geweest, maar eindelijk kan ik weer bloggen.

Augustus 2013 hebben we de stap gemaakt om met het gezin naar Angola te gaan. We vonden het echt wel tijd om onze dochter kennis te laten maken met haar familie. Ik zag wat tegen de vliegreis van ruim 8 uur op, maar we zijn er voor gegaan.

Heen reis was het meest spannend. Onze dochter voor het eerst in het vliegtuig. Het bleek 1 groot succes te zijn. Van te voren hadden ze aangegeven dat we geen recht hadden op een babybedje maar het personeel vond van wel. Bij opstijgen op schoot en onze dochter begon te klappen zo leuk vond ze het. We vlogen 's nachts dus dochterlief heeft de hele nacht geslapen.

Eenmaal in Angola wist mevrouw iedereen om haar kleine vingertjes te winden. Op dat moment was ze de jongste daar en ze werd behandeld als princesa zoals ze haar daar noemen.

Ze kon goed mee komen, was vrolijk en sociaal tegen iedereen. En vooral super dol op haar neefjes en nichtjes. Dat was wel even wennen toen we weer terug waren in Nederland. Heimwee sloeg meteen toe, mevrouw wilde niet meer eten. 1 dagje haar neefje van hier over de vloer en het was weer goed.

Ze kon daar gelukkig mee komen, vond alles interessant en is daar voor het eerst aan de wandel gegaan. Een super geslaagde vakantie, dus het besluit is alweer genomen. Dit jaar weer op vakantie naar Angola!! Alleen de prikken, daar zie ik weer tegen op! Maar alles voor een veilige reis....

's avatar
9 jaar geleden

Hoi, Ik heb net je verhaal gelezen over je dochtertje die mee gaat naar angola. Wij gaan december naar angola met onze dochter, dan is ze 13 maanden. Ben heel benieuwd wat ze van haar familie daar gaat vinden Hoe heb je het gedaan met malariatabletten? En waar liet je haar slapen of had je zelf een camping bedje mee? Had ze geen last van de hitte? Heb je haar eten gegeven uit potjes of gewoon wat ze daar maakten? Ik hoop op een reactie van je, groetjes

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij MamaRamona?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.