Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image

#Dit is hoe ik mijn kinderen wil opvoeden!

Peuterpubertijd, niet altijd gemakkelijk. Ze beginnen lekker te kletsen maar ook een eigen wil te krijgen...Zo ga ik ermee om!

Opvoeden is een denklaboratorium. Je gaat nadenken over je eigen gedrag want eigenlijk word je geconfronteerd met jezelf. Ik vind het belangrijk om elke dag een spiegel voor te houden, te reflecteren op jezelf, is dit waar ik achter sta en wat ik wil bereiken?

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

​Verlof in zichtttt, zijn er nog meer zwangere juffen??

34 weken zwanger, en bijna met verlof! Een heerlijk vooruitzicht, maar als juf van de basisschool nog een hoop werk te doen!

Owww heerlijk zeg! Inmiddels ben ik 34 weken zwanger van de tweede en ik hoef nog maar 2 dagen te werken! Als juf van groep 3 zeg ik dan met 35 weken de lieve kindjes uit mijn klas gedag! De allerlaatste schoolweek zal ik ze nog eventjes 'hoi' komen zeggen, wat waarschijnlijk voornamelijk kletsen zal worden over ons ventje wat dan geboren zal zijn! Wat een super goed vooruitzicht!

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Voor het eerst vliegen naar opa en oma Frankrijk!

Zelfs als jonge kersverse moeder is een vliegreisje naar je vader in Frankrijk zo geboekt! In je eentje vliegen met een Baby kan gemakkelijk

Eind oktober nog even het zomergevoel terughalen in het altijd overheerlijke en zonovergoten Zuid-Frankrijk. Ik ben zo’n gelukkige moeder wiens vader en zijn vrouw hier woonachtig zijn! Mijn dochtertje dus het gelukkige kleinkind met zo’n lieve opa en oma die haar hier dolgraag willen verwelkomen! Met mijn baan in het onderwijs zijn deze bezoekjes in de vakanties zo gepland!

Artikel lezen
1 Reacties tonen