Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Sporten, ontstressen en ontspannen, Samen met je kind!

Zelfs nu ik mama ben blijf ik heerlijk genieten van mijn grote hobby sporten en relaxen!

Een lekkere sport en verwendag...Samen met je kind, dat kan!

Nu ik de trotse mama ben van een pracht dochtertje heb ik mijn leventje toch wel wat om moeten gooien. Maar om nou te zeggen dat mijn hele wereld veranderd is....? Nee dat niet!

Mijn man en ik zijn beide fervent sporters! Soms een beetje te zullen anderen zeggen... Maar heerlijk toch? Even je energie kwijt en weer volledig opladen?!?

Met de geboorte van onze dochter werd dit wel eventjes wat anders... vooral in het begin. Je hebt net een kleine en je moet leren om je leven wat aan te passen. Je kunt niet zomaar weg en allebei tegelijk sporten dat gaat dus helemaal niet. Ik heb ook nog eens 10 maanden borstvoeding gegeven en dan zit je gebonden aan bepaalde tijden. Voorheen gingen we allebei op dezelfde dag en nu zouden we om en om gaan. Maar ja, gezellig.... dan zie je elkaar dus geen enkele avond meer! Tja dus komt er op neer dat je allebei moet inleveren of je moet dingen combineren!

En dat is wat wij doen! Sinds dat onze meid 6 maanden is gaat ze gewoon gezellig met mij mee! Kunnen papa en mama toch tegelijkertijd sporten of we gaan op de dagen dat ik vrij ben. Ik geef groepslessen op de sportschool, gewoon voor de fun! Het ideale van deze sportschool is dat er een kinderopvang bij zit! Lieve, leuke meiden die je dochtertje verwennen in de tijd dat jij heerlijk aan het sporten bent! Ze geniet van alle aandacht die ze krijgt en vindt het fantastisch om zichzelf in de grote spiegels te zien!

In het begin toen ze nog kleiner was ging dit natuurlijk niet zo gemakkelijk. Ze zijn dan nog piepjong en slapen erg veel. In die tijd zorgde ik gewoon dat er voeding was en dat ik na het sporten kon kolven. Dat was natuurlijk niet ideaal dus een tijdje heb ik wat rustiger aan gedaan, maar geloof me met een baby sport je dagelijks genoeg! Nu is ze inmiddels 11 maanden en is het sporten met mama voor haar een echt uitje geworden! Na de groepsles mag ze de zaal in en steelt ze de show. Vooral dat andere grappige kindje in de spiegel die steeds hetzelfde doet is zoooo lief en gezellig ;)

Na je sportsessie is het natuurlijk fijn om ook nog even een half uurtje ‘me’-time te hebben. Even lekker in de sauna. Ik als gelukkige winnaar van het Dove pakket, geniet nu al weken van de heerlijke shampoo en body crème die ik standaard in mijn sporttas heb gedaan!

En dan als je weer helemaal fris en fruitig bent, is je dochter je met een grote glimlach aan het opwachten en kan jij met dezelfde glimlach weer vol goede moed de dag door! Door deze mogelijkheden is er nog genoeg tijd over om leuke dingen met zijn drieën te doen! 

9 jaar geleden

Dat is jammer ja! Het is zo ideaal! Dan kan je ook lekker in de ochtend op je vrije dag eventjes weg, al is het maar een uurtje ofzo!

9 jaar geleden

Jammer dat er nog steeds maar weinig sportscholen kinderopvang aanbieden. Ik moet dan helemaal naar de andere kant van Utrecht.

9 jaar geleden

Wat een goede oplossing zeg! Lekker dat je zo kan sporten en dat je ook een meid heb die je makkelijk bij de opvang daar kan brengen. Ik ben ook totaaaal geen sporten haha dus petje af

9 jaar geleden

Klinkt heerlijk zeg! Fijn dat je het zo goed kunt combineren!