Snap
  • Bevallingsverhalen

Het mooiste huwelijkscadeau ooit!

Bevallen op je eerste trouwdag. Een mooier huwelijkscadeau bestaat niet!

Je eerste trouwdag is iets speciaals! Een jaar samen, vol liefde en geluk! Maar wat als er op deze dag iets gebeurd waardoor deze dag nóg specialer wordt dan je ooit had kunnen bedenken...

31 mei 2013 gaven mijn man en ik elkaar het JA woord. We zijn getrouwd op Texel aangezien we hier familie banden hebben, mijn romantische beeld van een bruiloft op het strand niet uit mijn hoofd te praten was en omdat we gewoonweg verzot zijn op Texel!

Een prachtige zonnige dag met een ceremonie aan het strand! Wat was het fantastisch. Al onze lieve vrienden en familie die erbij aanwezig waren en de moeite hebben genomen om voor ons een weekendje Texel te boeken. We mogen van geluk spreken!

Na onze bruiloft kwam onze huwelijksreis. Sportief met de racefiets door Corsica touren. Van camping naar camping en heerlijk genieten van de mooie natuur. Een vakantie die hoort bij ons.

Na al deze liefde en romantiek kwam er een tijd van misselijkheid... Is het de kater van alle mooie momenten die we missen of iets het iets anders. En jawel, het was het andere. Een kleine mini BABBO groeide in mijn buik.

Met als uitgerekende datum 05-06-2014 kwamen de grappen natuurlijk meteen. “Straks wordt de baby geboren op jullie trouwdag!” “Een echte liefdesbaby”. Hoe groot is die kans?!?

De uitgerekende datum kwam steeds dichterbij en ik voelde steeds meer dat het echt niet lang meer kon duren voordat onze lieve Babbo de wereld zou verkennen. “Ach het kan nog wel 3 weken duren”.

Op 30-05-2014 kwamen Himmy en Matthieu gezellig bij ons spare-ribs eten. We waren al plannen aan het maken voor de dag erop, onze eerste trouwdag. Eerst lunchen met onze ceremoniemeesters Matthieu en Sarah en met Jules die voor ons als buitengewoon ambtenaar een mooie speech hield tijdens de ceremonie. Daarna heerlijk samen uiteten in een luxe restaurant.

Maar Babbo vond deze plannen maar niks. Zij wilde ons graag persoonlijk feliciteren en erbij zijn op deze bijzondere dag! En jawel, om 06:57 werd ons mooie meisje geboren!! Een meisje!! Wauw, ook dit was nog een verrassing! Eerst leek het me maar niks als Babbo op onze trouwdag geboren zou worden, dan is het toch niet meer echt onze dag zei ik steeds... Maar toen op 31-05-2014 om 00:30 mijn vliezen braken, moest en zou ze ook vandaag geboren worden! Wat een bijzonder moment, het moest gewoon zo zijn!

Het ging erg voorspoedig en snel. Om 01:00 uur begonnen de weeën heftig te worden. Om 01:30 zei ik tegen mijn man; ‘Bel de verloskundige maar want ze komen om de minuut’. Ik kreeg Jolanda aan de telefoon en toen gebeurde er natuurlijk even niks... “Bel me maar als het heel heftig wordt” was het antwoord. Om 02:15 hield ik het niet meer en belde we Jolanda weer. Om 02:45 stond ze bij ons voor de deur. 3 cm... “Gemiddeld zo’n 3cm per uur dus ik kom over 3 uur wel terug dan kunnen we zo zoetjes aan richting het ziekenhuis”. Wat??? Toen kwamen de weeën weer net zo heftig terug als toen Jolanda er nog niet was. “Uhhh ik kom niet over 3 uur terug, dit gaat sneller dan ik dacht. Ik ga beneden op de bank liggen en roep me maar als je echt niet meer kan”. Dit punt bereikte ik al om 04:00. 6 cm, op naar het ziekenhuis!!! Babbo heeft geluisterd en liet niet langer op zich wachten! Om 06:00 volledige ontsluiting, Babbo mocht komen!

Bob mocht haar ter wereld helpen door haar onder haar armpjes aan te pakken. Hij zag het als eerst... EEN MEISJE! Onze lieve mooie Florijn, geboren op onze trouwdag! We konden ons niet rijker voelen op dat moment!

31 mei zal voor ons altijd een bijzondere dag blijven!

9 jaar geleden

hee Jolande, dat is inderdaad heel toevallig en bijzonder haha

9 jaar geleden

Wauw! hoe bijzonder is dit!! Mijn en ik zijn ook 31 mei 2013 getrouwd! en het jaar erop 31 mei 2014 is onze mooie dochter Nina geboren!

9 jaar geleden

Wat leuk! Mijn tweede kindje een zoon is precies geboren op mijn 5 de trouwdag, was ook heel bijzonder..

9 jaar geleden

zeker :) Het blijft bijzonder!