Profile icon Profiel News icon Posts (31)
Blog image
  • Mama

Na verlies van Yfke weer een zwangerschap vol zorgen

Tijdens de week van Yfke haar eerste jaardag weer terug de medische molen in met deze zwangerschap. Weer zorgen, weer verdriet....

Nadat ik jullie verteld heb over Yfke haar eerste jaar dag is er heel wat gebeurd. Nadat we 16 maart een fijne dag hebben gehad samen met familie en vrienden. Samen hebben we onze mooie Yfke herdacht. 

Artikel lezen
11 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Yfke zou 1 jaar zijn geworden....

1 jaar geleden op 16 maart 2016 werd onze prachtige dochter Yfke geboren. Ze zou vandaag 1 jaar zijn geworden. Maar ze bleef maar 5 uurtjes.

Een tijd niks van me laten horen. Er is zoveel gebeurt maar ook is het deze week een jaar geleden dat onze mooie lieve Yfke geboren werd. Op 16 maart om 5 over 5 was het een jaar geleden dat ze met een keizersnede ter wereld kwam en wat was ze mooi....

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

De dag voor Yfke haar afscheid

Nog 1 dag is Yfke bij ons. Ze is alweer een week bij ons. En wat is het snel gegaan. Morgen is haar afscheid en wat zal dat moeilijk worden

  • We hebben allemaal goed geslapen. En die ochtend is Hidde erg blij om ons samen in bed te zien liggen. "Is mama weer beter?" Vraagt hij. Bijna lieverd. Ik mag je nog niet tillen maar kan al wel weer boven  slapen.

Artikel lezen
25 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

De dagen thuis voor het afscheid van Yfke

Yfke is nu 2 dagen thuis. En het is fijn om haar thuis te hebben. Maar er zijn ook veel dingen waar je nooit over na zal denken.

Yfke is nu thuis. En dat is erg fijn. Een fijn idee dat ze weet dat dit haar thuis is. Ik ben vrij nuchter maar nu het om mijn eigen dochter gaat is het toch fijn om te geloven dat ze hier bij ons blijft rond hangen.

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Yfke komt thuis...voor een paar dagen....

Onze lieve Yfke komt naar 4 dagen ziekenhuis thuis. Nog een paar dagen tot de crematie mag ze gewoon even bij ons zijn. Haar gezin...

Alweer 8 maanden geleden dat we afscheid moesten nemen van onze mooie Yfke . Op 24 maart was haar afscheid. Soms lijkt het al jaren geleden en sommige dagen denk ik dat het gisteren was.

Artikel lezen
9 Reacties tonen