Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image

Het is Internationale vrouwendag!

Mijn top 5 tips om jezelf een meer 'me-time' momenten te gunnen!

Het is vandaag Internationale Vrouwendag! Deze dag is in 1908 ontstaan toen vrouwen op 8 maart voor het eerst gingen staken voor een achturige werkdag, betere arbeidsomstandigheden en kiesrecht.
Anno 2023 vieren wij vandaag de prestaties van vrouwen over de hele wereld, maar is het ook een moment om stil te staan bij de strijd die wij vrouwen nog dagelijks strijden.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Mijn top 5 shop tips

Voor de garderobe van je kleintje

Het voorjaar staat voor de deur en een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe! Jeej!Grote kans dat een groot deel van de garderobe van je zoon of dochter van vorig jaar alweer te klein is geworden. Je hebt dan ook behoorlijk wat nodig voor je kindje. Daarom deel ik mijn top 5 shop tips:Tip 1. Meten is wetenDe eerste tip is ook direct de meest belangrijke tip! Namelijk: meten is weten. En daarmee bedoel ik niet, weten dat je kindje bijvoorbeeld maat 98/104 draagt. Ik bedoel hiermee echt het opmeten van kledingstukken. Misschien heb je het wel al ervaren: kledingstukken kunnen per merk behoorlijk variëren qua maatvoering. Daarom adviseer ik altijd om kledingstukken op te meten met een meetlint. De meeste webshops bieden maattabellen aan zodat je de afmetingen kunt vergelijken en kunt bepalen welke maat het beste is voor jouw kindje.Je kunt ook een goed zittende top en broek meenemen naar de winkel wanneer je naar de winkelstraat gaat om te shoppen. Dan kun je de items gemakkelijk over elkaar heen leggen om de maten met elkaar te vergelijken.Ook voor mijn baby- en kinderkledinglijn, Styled by Sky heb een maattabel gemaakt. Hierin heb ik onderscheid gemaakt in de leggings en flareds. Want zoals je wellicht als meisjes moeder hebt ervaren: een flared mag lekker lang vallen, maar te lang waardoor je dochter steeds op de broek stapt is ook niet fijn.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Mijn "stoffen" verslaving: rijen stoffen

Het lijkt bijna alsof ik een stoffenwinkel heb!

In een eerdere blog vertelde ik al over mijn stoffen 'verslaving', tijd om daar eens wat meer over te vertellen. Want soms lijkt het wel alsof ik een stoffenwinkel heb haha! Kijk maar eens naar mijn stoffenkast en te bedenken dat achter deze stoffen nog extra rijen stoffen liggen! En ik nog manden vol heb van korte rest stoffen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen