Snap
  • kidsfashion
  • babykleding
  • babykleertjes
  • wintercollectie
  • winter
  • budgetproof
  • budgetkleding

Brr, wat koud!

3 tips voor elk budget voor de leukste teddy items

Mijn tips voor de trend van nu: teddy musthaves


Brr, wat is het koud he? Het winterseizoen is écht aan en dat vraagt natuurlijk ook om winterse outfits. Een trend die niet te missen is voor zowel mama's als kids is alles van: TEDDY!

Teddystof is zo zacht, warm en heeft een heerlijke, winterse snuggy look. De teddy trend is zeker niet alleen geschikt voor meiden, ook voor jongens deel ik de beste tips. Goed om te weten is dat er verschillende soorten teddystof zijn, met verschillende voordelen en prijskaartjes. Ik deel graag mijn top 3 in verschillende prijsklassen:


1. Donsje Amsterdam

Misschien staan de producten van Donsje al héél lang op je verlanglijstje of heb je er nog nooit van gehoord? Donsje Amsterdam is een exclusief merk met prachtige producten, waar je best behoorlijk hebberig van zou kunnen worden. Donsje staat bekend om haar prachtige, leren, handgemaakte schoenen met subtiele dierendesign. De producten van Donsje worden handgemaakt en zijn fairtrade. En natuurlijk bieden zij ook verschillende winterse schoenen met warme teddy voering aan. Aan deze producten met prachtige details hangt wel een hoog prijskaartje, voor een paar schoenen betaal je gemiddeld €140. Mijn tip: kijk ook eens op Marktplaats of Vinted want deze items worden vaak nog in goede staat tweedehands aangeboden voor een leuke prijs.

Snap

2. Alwero

De populaire Alwero producten gemaakt van 100% wol, wat ervoor zorgt dat de items heerlijk zacht en warm zijn. Het voordeel van wol is dat het ademt waardoor je kindje niet gaat zweten. Daarnaast zijn de producten gemaakt van wol met een Woolmark certificaat, zo weet je zeker dat de wol van goede kwaliteit is en de dieren goed verzorgd worden. Let op: wil je wol wassen? Stel dan een speciaal wol wasprogramma in en maak gebruik van speciaal wolwasmiddel. Alwero heeft prachtige bodywarmers in verschillende kleuren, designs en maten (van baby tot volwassene). Een gemiddelde bodywarmer voor kids kost tussen de €40 en €50. Daarnaast bieden ze ook nog sloffen, wanten, dekens en nog veel meer fijne producten aan.

Snap

3. Handmade

Tot slot de categorie handmade teddy items van diverse lokale ondernemers in Nederland. Ondernemers die de mooiste stoffen inkopen, hiermee gilets, dekens, haarbanden en zelfs sjaaltjes maken in verschillende stijlen. Een gemiddeld handmade teddy giletje kost tussen de €25 - €30. Materialen die ik zelf voor mijn teddy gilets gebruik zijn: 100% katoen voor de voering (met een geweldig printje waardoor de gilets reversibel zijn) en teddystof op basis van 80% katoen/20% polyester. Mijn top 3 prachtige en in hele verschillende stijlen verkrijgbaar handmade gilets door 'lokale' ondernemers zijn te shoppen bij:

- Mijn kleine muis;

- Two little monkeys;

- En natuurlijk kun je de gilets ook bij mijn label, Styled by Sky shoppen! www.styledbysky.nl

Met de kortingscode MAMAPLAATS ontvang je maarliefst 15% korting op mijn gilets.

Deel gerust jouw meest favoriete teddy items voor jouw kids onder dit bericht!


Liefs Hannah

Snap
1 jaar geleden

Wauwie wat een leuke jasjes!!

1 jaar geleden

Verliefd op die teddyjasjes😍

Ja fantastisch he!