Snap
  • Fashion
  • Babyfashion
  • kidsfashion
  • workmomlifebalance
  • Momlife

Hoe houd jij als mommy alle ballen hoog?

Mijn eerste blog, een kijkje in mijn dagelijks leven...

Hi mommy (in spe),


Wat leuk dat je mijn allereerste blog leest! Mijn naam is Hannah, ik ben 32 jaar, woon in Breda en ben...- Mama van 2 dochters (Skyler Olivia 5 jaar & Hailey Jade 2,5 jaar)- Vrouw van Andy (na 10 jaar zijn wij in september 2022 getrouwd)- Een Rotterdammer die leeft naar het motto: 'Niet lullen, maar poetsen'- Dochter van een Engelse moeder & Nederlandse vader (inmiddels gescheiden)- 3 zussen en een broertje- Vriendin, schoondochter en -zus en trotse tante

En tot slot ook nog ondernemer!


Jeetje, als ik deze opsomming zo bekijk, vind ik het niet gek dat ik elke avond (tot irritatie van mijn man) in slechts enkele minuten in slaap val!Het is maar goed dat ik van nature barst van energie, want het blijft een hele uitdaging om alle ballen hoog te houden. Mijn dagen als moeder en ondernemer zitten propvol! Voor de kinderen zorgen, (play)dates organiseren en aandacht geven aan mijn man/familie/vrienden.


Misschien klinkt dit voor jou ook herkenbaar? Mijn tip: maak tijd voor jezelf want moeders, laten wij onszelf niet vergeten! Ik vind het heerlijk om minimaal 2 keer per week te Crossfitten, buiten te wandelen en pak zeker mijn momentjes om zonder kids te lunchen met mijn zusje of een avondje te gaan stappen met vriendinnen!


In de komende blogs wil ik je graag een kijkje geven in mijn drukke leven als moeder en ondernemer. Graag deel ik ook mijn (kids) fashion tips met je om je te voorzien van inspiratie.


Want fashion is iets waar ik mij dagelijks mee bezighoud! Ik ben trotse eigenaresse van Styled by Sky. Een label voor baby's, kids & moms. Mijn missie: items maken waar je BLIJ van wordt! Mijn webshop is gevuld met een divers aanbod van handmade items. Van twinning flareds voor mommy & kind tot new born mustjes, van wikkeldoeken die je zelf kunt samenstellen tot aan teddy gilets.

Houd Mamaplaats in de gaten voor mijn volgende blog en neem gerust ook een kijkje op mijn Instagram-account om een kijkje in mijn dagelijks leven te nemen.

Bonus voor jou: Als lezer van Mamaplaats shop je mijn collectie met 15% korting, code: MAMAPLAATS 

Ga snel naar www.styledbysky.nl

Liefs Hannah 


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️