Snap
  • Zomerjurkjes
  • zomerkleding
  • nieuwecollectie
  • eigenbedrijfje
  • babykleding
  • #zelfgemaaktekinderkleding
  • kinderkleding
  • voorjaarscollectie
  • voorjaarsmode

Mijn "stoffen" verslaving: rijen stoffen

Het lijkt bijna alsof ik een stoffenwinkel heb!

In een eerdere blog vertelde ik al over mijn stoffen 'verslaving', tijd om daar eens wat meer over te vertellen. Want soms lijkt het wel alsof ik een stoffenwinkel heb haha! Kijk maar eens naar mijn stoffenkast en te bedenken dat achter deze stoffen nog extra rijen stoffen liggen! En ik nog manden vol heb van korte rest stoffen.


Snap

Inclusief previews van nieuwe stoffen die ik binnenkort ga lanceren!

Maar deze stoffen zijn helemaal niet bedoeld om te verkopen, maar om prachtige items mee te maken. Ik ben altijd op zoek naar stoffen die mij helemaal enthousiast maken en dat betekent vaak uren zoeken: langs groothandels en op internet. Heel veel samples aanvragen om de mooiste tinten te vinden en combinaties te maken.

Klanten vragen mij wel eens: wat is je werkwijze? Hoe bepaal je wat je gaat maken en van welke stoffen?In mijn geval is mijn werkwijze wisselend. Momenteel bezig met samenstellen van mijn voorjaars- en zomercollectie. Ik heb 2 prachtige jurkjes in gedachten en vanaf het eerste moment heb ik al in mijn hoofd hoe ik de jurkjes zou willen.
De jurk met lange mouwen wil ik in een mooie effen stof met luxe afwerking, denk aan een stof met een broderie of een textuur. Het andere jurkje is zo schattig en op-en-top zomers, hiervoor heb ik juist in gedachten om een stof te vinden in echt zomerse kleuren (zelf denk ik aan geel, turquoise, roze en groen) met een uitgesproken print: denk aan citroentjes en ander zomers fruit en bloemen. Nu ben ik dus al enige tijd aan het zoeken naar deze stoffen en hopelijk ga ik die snel vinden want de eerste artikelen wil ik eind februari/begin maart lanceren.

Aan de andere kant laat ik mij ook inspireren door de stof zelf. Dus wanneer de stoffen op rol binnenkomen bedenk ik dan pas wat ik met de stof wil maken.

Benieuwd hoe de voorjaarscollectie gaat worden? Houd dan mij socials en website in de gaten! EN vergeet niet: je kunt mijn gehele collectie met 15% korting shoppen! Speciaal voor lezers van mamaplaats met de kortingscode MAMAPLAATS


Liefs Hannah1 jaar geleden

Zo leuk!

Dankjewel! Ik leef echt mijn droom, zo leuk om te doen!