Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Wat?? Je kind bij de bevalling

Ik las van de week een artikel over moeders die bevallen met hun oudere kind erbij. Ik vind dat best heftig. Jij?

Oke ik ben net bevallen en misschien komt het dus omdat mijn bevalling nog vers in mijn hoofd zit. Maar ik las dus een artikel over moeders die bevallen en dier ervoor kiezen om hun oudere kind dan bewust erbij te laten zijn. Ik kan me nog voorstellen dat als het heel snel gaat en het is avond dat je kind bijvoorbeeld opeens in de slaapkamer staat terwijl je aan het bevallen bent.

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

zij vrijgezel, ik net moeder

Ik ben net moeder geworden terwijl mijn beste vriendin weer vrijgezel is. Zou onze vriendschap dit overleven?

Ik heb een probleem en weet ff niet wat ik moet doen. Mijn beste vriendin ken ik al sinds de lagere school. We zijn eigenlijk altijd goede vriendinnen geweest. Na de lagere school, gingen we naar dezelfde middelbare school. Daarna volgde het studeren. We deden allebei een andere studie, maar in het weekend trokken we nog steeds met elkaar op en doordeweeks belden we regelmatig. Kortom echte vriendinnen.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Ontzwangeren hoe lang duurt dat?

Ik ben nu 7 maanden geleden bevallen. Maar ik voel me nog niet helemaal de oude. Ben benieuwd hoe lang dit ontzwangeren duurt.

Hoi medemama's, ik ben sinds kort mama van Noah (geboren februari 2017). Ik heb eigenlijk weinig vriendinnen in mijn omgeving die ook al moeder zijn en daarom heb ik besloten om te gaan bloggen. Ik heb namelijk best veel vragen of situaties die ik met andere mama's wil delen en op Mamaplaats zie ik vaak leuke reacties voorbij komen.

Artikel lezen
7 Reacties tonen