6 jaar geleden

Hier 13 maanden borstvoeding gegeven, wel alle narigheid meegemaakt wat maar kon, maar goed ik voelde mij er uiteindelijk goed bij. Dat je zelf graag wil overstappen is toch prima, je moet als mama doen waar je gelukkig van wordt. Een gelukkige mama is een gelukkige baby! :)

6 jaar geleden

Heel herkenbaar op de tepelkloven na. Ik vond het heel dubbel want hij dronk super goed aan de borst maar ik voelde me niet mijzelf en heel erg gebonden aan het van voeding naar voeding leven. Helaas was ik ook geen type om in het openbaar te voeden dus ik beperkte me heel erg. Ben alsnog trots dat hij 12 weken van mijn voeding van een prematuurtje naar een lekkere spekkie is gegroeid en op flesvoeding doet hij het ook prima.

6 jaar geleden

Geen herkenning qua voeding want borstvoeding ging hier op zich prima maar ik was ook wel weer blij toen ik gestopt was. Weer leuke kleren aan, geen borstcompressen meer en nu kon mijn man ook eens de fles geven. Ik vind dat iedereen zelf mag bepalen hoe en wat je je kindje te eten geeft zolang het maar genoeg is.

6 jaar geleden

Hier precies hetzelfde verhaal! Teveel melk én tepelkloven, tongriempje van de kleine geknipt. Maar niks hielp maar toch 4,5 maand volgehouden! Mijn tepelkloven gingen weg doordat ik zelf op internet ging zoeken hoe je nou goed moest leren aanhappen want die kloven komen dus door verkeerd aanhappen. Vind de begeleiding van kraamzorg en het ziekenhuis hierin erg slecht! Het enige wat ze bij mij zeiden was dat ik dan maar moest stoppen. Dit was bij mijn tweede kindje. en bij mijn eerste had ik niet genoeg melk, omgekeerde wereld Hihi maar wat ik wou zeggen je kunt trots op jezelf zijn dat je het toch hebt gedaan!