6 jaar geleden

Hoi, ik zou je toch aanraden om verder te kijken dan het condoom. Wij hadden ook besloten om de pil niet meer te gebruiken na onze eerste. Maar na 8 maanden bleek ik zwanger te zijn, het condoom was gescheurd. We wouden in eerste instantie geen tweede, maar nu dolgelukkig! Inmiddels is mijn man geholpen. Een condoom vonden wij echt niets.

6 jaar geleden

Ik heb vorige week opnieuw, na een zwangerschap, een koperspiraal laten plaatsen. Ik kan niet tegen hormonen, heb van alles geprobeerd. Mijn hele cyclus is dan ontregeld (door de prikpil zelfs een jaar lang non stop gemenstrueerd). Ik ben echt voorstander van het koperspiraaltje. Ik heb geen klachten (behalve bij het plaatsen) en heb weer regelmaat. Ik heb er nu 1 die goed is voor 10 jaar. Dus ook lekker geen omkijken naar. Ook was ik bij de eerste binnen 1 week zwanger na het eruit halen. Dus ik ben zeer positief!

6 jaar geleden

Mag ik misschien vragen welke methode voor sterilisatie er gebruikt Is? De veertjes of de ouderwetse manier? Alvast bedankt!

6 jaar geleden

Heel herkenbaar! Wij zaten in precies dezelfde situatie. Hormonen wou ik niet meer, een koperspiraal durfde ik niet. Bij ons bood toen de ladycomp uitkomst! Ook handig voor als je een keer wel zwanger wilt worden. Na een aantal jaren de ladycomp gebruikt te hebben ken ik mijn cyclus nu zo goed dat ik hem helemaal niet meer hoef te gebruiken.